Ana Sayfa / Kadınca / İkizler burcu hediye seçimi (İkizler erkeği ne ister)
İKİZLER BURCU HEDİYE SEÇİMİ

İkizler burcu hediye seçimi (İkizler erkeği ne ister)

Burcum burcum söyle sana ne hediye alayım. Burçlar ve hediye seçimi çok önemlidir. Özellikle kadınlar hediye seçerken erkeklerinin burcunu dikkate alır. Bu kapsamda ikizler burcu da hediye seçimi konusunda hassastırlar. ikizler kadını ve ikizler burcu erkeğinin sevebileceği ve isteyeceği hediye seçeneklerini sizler için derledik. bilgikahini olarak sevgililer günü, yılbaşı ve doğum günü gibi özel günlerde ikizler burcu insanlarına alınabilecek hediyeleri topladık. 

BURÇLARIN HEDİYE SEÇİMİ VE İKİZLER BURCU HEDİYE ALIMI

İkizler burcu kadını ve erkeğine alınabilecek hediye seçenekleri ve ikizler kadını ne ister, ikizler erkeği ne bekler sorularının yanıtını sizler için araştırdık.

İkizler Burcu dönemi (22 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler Burcu Erkeği: Serttir, sevdimi adam gibi nefret etti mi düşman gibidir. İkizler erkeği aynı zamanda yufka yürekli alçak gönüllüdür. Gezmeyi tozmayı sevdiği için hediye seçerken bunu unutmayın.  İkizler okumayı çok sever, çok satan kitaplardan hediye edebilirsiniz. İkizler seyahat burcu olduğu için seyahat çantası alabilirsiniz. Herhangi bir yere gidebileceği uçak biletine bayılacaktır. İkizler burcu işe yarayan, fonksiyonel minik aksesuarlara bayılır. Arabası için geniş açılı dikiz aynası veya içeceğini koymak için özel bir aksesuar hoşuna gidecektir. Hatırlamak istediği şeyleri yazarak not almak yerine, konuşarak kaydetmesi için minik ses kayıt cihazları günlük hayatını kolaylaştıracaktır. İkizler evde pek oturmaz, çoğunlukla dışarıdadır; hava tahmini yapan bir alet dışarı çıkarken nasıl giyinmesi gerektiğine yardım edecektir. Güzel bir kaban ya da iyi bir kışlık ayakkabı da favorileridir.

MÜZİK TUTKUDUR İKİZLER KADINI İÇİN

İkizler burcu Kadını: Derler ki müzik ruhun gıdasıdır. İşte ikizler kadını da bu tutkunun esiridir. Bir ikizler kadını tanıdıysanız aslında hayatı da çözmüş gibi olursunuz. Canlılıkları size de yaşam azmi verir. Hediye seçerken bunu gözardı etmeyin. İkizler kadını sürekli haberleşmek ister. Şık bir kalem seti ya da cep telefonu, bilgisayar gibi insanlarla sürekli iletişim içinde olmasını sağlayan şeylere bayılır. İkizler kadını yeni aksesuarlarla dış görüntüsünü değiştirmeyi sever. Ona takı ve küçük bir deri sırt çantası alabilirsiniz. Sık seyahat ettiği için yeni bir bavula her zaman ihtiyacı olabilir. İkizler kadını aynı anda birkaç şey birden yapmayı sevdiği için ona çalışırken müzik dinleyebileceği bir portatif CD ya da MP3 çalar veya radyo hediye edebilirsiniz. Kitabını yolculuklarda ya da yatağında gece yanındaki kişi uyurken okuyabilmesi için pilli minik okuma lambasına bayılacaktır. Yazmayı seven İkizlere kilitli şık bir günlük defteri ile çok mutlu olacaktır. İkizler kadını için internetten hediye seçebilirsiniz, sürpriz kargoları çok severler.

 

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting