Ana Sayfa / Kime Ait / İnanlar İnşaat iflasını istedi
EMLAK VERGİSİ ÖDEMEME YOLU

İnanlar İnşaat iflasını istedi

İnanlar İnşaat kime ait, projeleri ve son durumu. Serdar İnan aslen nereli, neci ve kimdir bilgileri. İnanlar İnşaat iflas haberleri ve son durumu. Hürriyet yazarı Jale Özgentürk’ün gündeme getirdiği İnanlar İnşaat ile ilgili şirketin patronu Serdar İnan’dan açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan İnan, şirketinin iflasını istediğini açıkladı.

İnanlar İnşaat neden battı, sahipleri kim ve neci. serdar İnan kimdir bilgileri. Türkiye’de son dönemde iflas isteyen büyük inşaat şirketleri ve sahipleri. konut sektöründe İnanlar İnşaat şoku. Serdar İnan; 1965 yılından bu yana faaliyet gösteren İnanlar İnşaat’ın kapısına kilit vurulduğunu açıkladı.

SERDAR İNAN FETÖ İDDİALARI

Sosyal medya hesabında açıklama yapan İnan; FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığını hatırlatarak; hakkında henüz dava açılmadığını kaydetti.

Şirketin 600 çalışanının bulunduğunu aktaran İnan, çalışanların maaşlarını ilk kez bu ay başı ödeyemeyediklerini açıkladı.

200 milyon liralık borca karşılık Türkiye’de 300 milyon liralık varlığının olduğunu öne süren İnan, şirketin mal varlığının borçları karşılayabilecek seviyede olduğunu kaydetti.

İnan son olarak; şirketin iflasına karar verilecek alacaklılara olan borçların ödenmesini talep etti.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting