Ana Sayfa / Yaşam / İnebolu gemisi kime ait?

İnebolu gemisi kime ait?

Yemen’de saldırıya uğrayan Türk gemisi İnebolu kime ait, hangi şirketin ve İnebolu yük gemisinin büyüklüğü ve özellikleri. Husi’ler yemen’de buğday taşıyan Türk gemisine roketli saldırı düzenledi. 

İnebolu yük gemisi kime ait, hangi şirketin ve ne taşıyor sorusu. Yemen’de roketli saldırıya uğrayan İnebolu yük gemisi ve tüm ayrıntıları.

Dışişleri Bakanlığı’ndan da açıklama geldi

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, İnce İnebolu isimli kuru yük gemisine yönelik füze saldırısı hakkındaki bir soruya yazılı cevap verdi. Rusya’nın Novorossiysk Limanından yüklendiği buğdayı Yemen’in Saleef Limanına götürmekte olan İnce İnebolu adlı Türk gemisinin 10 Mayıs 2018 tarihinde saat 23.15’te Yemen açıklarında bir füze saldırısına hedef olduğunu belirten Aksoy, “Tamamı Türk vatandaşı 23 mürettebatın bulunduğu gemide saldırı sonucunda herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmemiştir. Uzmanlarımızın söz konusu olayla ilgili tetkik ve araştırmaları sürmekte olup, bu incelemelerin sonuçları bilahare kamuoyuyla paylaşılacaktır” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting