Ana Sayfa / Genel / İngiltere’den saldırı açıklaması 14 Nisan

İngiltere’den saldırı açıklaması 14 Nisan

İngiltere Başbakanı May, Suriye’nin vurulmasıyla ilgili gerekli bir saldırıydı dedi. 14 Nisan gecesi ABD, İngiltere ve Fransa Suriye’yi vurdu. İngiltere’nin Suriye’nin vurulması sonrası yaptığı açıklama. İngiltere Başbakanı Theresa May, Esad rejiminin Duma’da kimyasal silahı varil bombasıyla kullandığını iddia etti. May, “Böyle bir adım atmamız gerekliydi. Operasyonun başarısından eminiz” dedi.

14 nisan günü ABD, İngiltere ve Fransa Suriye’de bazı hedefleri vurdu. Suriye’nin vurulmasının ardından İngiltere Başbakanı May açıklama yaptı. ABD, İngiltere ve Fransa’nın kimyasal saldırı sonrası Suriye’yi vurması sonrası kameraların karşısına çıkan İngiltere Başbakanı Theresa May açıklamalarda bulundu.

İngiltere Başbakanı May şunları söyledi:

“Operasyonun başarısından eminiz. Böyle bir adım atmamız gerekliydi. Kimyasal saldırıdan rejim sorumluydu. Kimyasal silah varil bombasıyla kullanıldı. İstihbarat saldırının arkasında Suriye rejiminin olduğunu gösteriyor. Rejimin kimyasal saldırıları durdurulmalı. Suriye rejiminin bu konuda korkunç bir geçmişi olduğunu biliyoruz.

İngiltere Başbakanı Theresa May Suriye rejiminin kimyasal silahları imha etmekle ilgili sözü yerine getirmediğini de söyledi.

İlginizi Çekebilir

Selahattin Demirtaş’ın Kobani davası cezası

Kobani davası Selahattin Demirtaş’a verilen ceza ne kadar oldu Kobani Davası en yüksek cezayı kim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting