Ana Sayfa / İlginç / iPhone 7 2 gün suyun altında kaldı

iPhone 7 2 gün suyun altında kaldı

iPhone 7 2 gün suyun altında kaldı ve hala çalışıyor. suyun içinde en dayanıklı telefon iPhone 7 oldu ve 2 gün boyuncu suyşun 9 metre altında kaldıktan sonra çalışmaya devam etti. Dalgıç olan Diver Cerys Hearsey’in keşif yapmak için İngiltere’nin Güney Batı bölgesinde bulunan Dorset’de deniz kıyısında dalış yaptığı sırada suyun altında çalışan bir iPhone 7 bulmasıyla ilginç bir hikaye ortaya çıktı.

Su altında en dayanıklı ve sağlam telefon iphone 7 oldu. The Daily Mirror’a göre ve diğer raporlara göre Diver Cerys Hearsey, deniz suyunun yaklaşık 9 metre altında bir ışık farketti. Gördüğü ışık, su geçirmediği için çalışan ve metin mesajı geldiği için ışığı yanan iPhone 7’ye aitti.

iPhone’u suyun altından çıkaran Hearsey, telefonun sahibini bulmak için araştırma yapmaya başladı ve ilk belirlemelerine göre sahibi Kanada’da yaşıyordu. Bir kano gezisi sırasında telefonunu suya düşürmüştü.Telefonun sahibinin kuzeninin Birleşik Krallık’ta yaşayan Rob Smith olduğunu belirleyen Hearsey, Smith’e iPhone’u uluslararası porta yoluyla sahibine göndermesi için teslim etti. Telefonun iki gün sonra bulunmasından sonra şaşkına dönen kuzen, bonus olarak uluslararası haber ajanslarına haber oldu.

The Sun gazetesine göre, iPhone 7’nin iki gün boyunca su geçirmeden suyun altında kalabilmesini sağlayan asıl şey su geçirmez yapısı değil markası açıklanmayan suya karşı dirençli bir kılıftı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting