Ana Sayfa / Manşet / İrem Derici taburcu oluyor
İREM DERİCİ

İrem Derici taburcu oluyor

Yoğun bakımdan çıkan şarkıcı İrem Derici’nin sağlığı hızla düzeliyor. İrem Derici son paylaşımı ile artık eski kötü alışkanlıklarını terk edeceği sinyalini verdi. Yaşama tutunan İrem derici yoğun bakımda 16 gün yattı ve şimdi sağlığına kavuşuyor. Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastaneye yatırılan ve uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici’den sevindirici haber geldi.

Şarkıcı İrem Derici’nin hastanedeki tedavisi sürerken ünlü şarkıcının yoğun bakımdan çıktığı bilgisi geldi. İrem Derici’nin yeni yaşamında alkolden ve düzensiz hayattan uzak kalacağı belirtiliyor. Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda olan İrem Derici, yoğun bakımdan çıkartılıp normal odaya alındı. Ancak ziyaret yasağının devam ettiği öğrenildi.

İREM DERİCİ

INSTAGRAM’DAN İÇİNİ DÖKMÜŞTÜ
İrem Derici, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuş, sevenlerinei çini dökmüştü. Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı. , ‘Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonun gelmeyen, süründüren ağrılar,boynu büküklük… Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!’
Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah’a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır… İYİ GECERLER BENİM DEV AİLEM! Derici’nin bu açıklamalarından sonra sevenlerinden destek mesajları yağdı.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting