Ana Sayfa / Kadınca / İrem Derici’nin Rihanna göndermesi

İrem Derici’nin Rihanna göndermesi

İrem Derici, Rihanna’nın seksi bir fotosunu paylaştı ve kendine has yorumu ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı İrem Derici sosyal medya hesabından meslektaşı Rihanna’nın bir fotoğrafını paylaştı ve yaptığı yorumla kendine has tarzını gözler önüne serdi.

Rihanna’nın erotik pozu İrem Derici’yi yoruma zorladı komplekse soktu. İrem Derici’nin paylaştığı Rihanna fotosu büyük ilgi gördü.

SEN KADINSAN BİZ SAKLAMA KABIYIZ

Sosyal medya hesabını takip edenlerin son derece renkli ve esprili bir kişilik olarak tanıdığı şarkıcı İrem Derici, kısa bir süre önce çıkardığı Mest Of albümü için koşturmalarını sürdürüyor. Verdiği röportajlarda son derece ilginç ifadeler de kullanan Derici, yaptığı son sosyal medya paylaşımı ile şaşırtmayı sürdürdü. Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın bir fotoğrafını hesabına yükleyen Derici bu fotoğrafın üzerine; “Bugün de kompleks sahibi olduk şükür… Sen kadınsan biz saklama kabıyız” notunu düştü.

İlginizi Çekebilir

Tavuk eti ihracatı yıl sonuna kadar yasak

Kanatlı hayvan ihracatı yasaklandı yıl sonuna kadar. Türkiye, tavuk eti ihracatını sınırlandırdı. Ticaret Bakanlığı, tavuk …

Sınırsız Hosting