Ana Sayfa / Kadınca / Melek Mosso’nun hareketi

Melek Mosso’nun hareketi

Şarkıcı Melek Mosso’nun sahnede çılgın tavırları, bacaklarını açarak orta parmak işareti yapması hayranlarının tepkisini çekti. melek Mosso kaç yaşında şarkıları ve Melek Mosso kimdir bilgileri. Genç şarkıcı Melek Mosso, konserinde bacaklarını göstererek kadınların özgür olduğu ve kimseye ihtiyacının olmadığını söyleyerek orta parmak hareketi yaptı. Şarkıcının bu hareketi ise sosyal medyada tepkilerin odağı oldu.

Şarkıcı melek Mosso gündem olmanın yolunu bacaklarını açarak buldu bir de üstüne orta parmak işareti yapınca sosyal medyada adını bile duymayanlara kendisini tanıttı. Melek Mosso kaç yaşında, nereli, eğitimi ve kimdiri de hemen aranmaya başladı. Son günlerde yıldızı parlayan şarkıcı Melek Mosso, bir konserinde elbisesini açıp kadınlara seslendi. Şarkıcının konuşma sonrası yaptığı orta parmak hareketi sosyal medyada destek mesajlarının yanı sıra tepki mesajları da aldı.

“AÇMAK İSTİYORSANIZ AÇIN”

Şarkıcı Melek Mosso bir konserinde bacaklarını göstermesi ve söyledikleri bugün Twitter gündemine oturdu. Mosso bacaklarını açarak; “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok. aksini söyleyenlere …..” ifadelerini kullanması Twitter gündemine düştü.
YAPTIĞI HAREKET GÜNDEM OLDU

Konuşma sonrası orta parmak hareketi yapan Melek Mosso, bir çok tepki aldı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting