Ana Sayfa / Kime Ait / İrfan Kılınç nereli, yaşı ve kim

İrfan Kılınç nereli, yaşı ve kim

Oyuncu İrfan Kılınç TRT 1’deki yeni dizi Adı yunus’ta Yunus karakterini oynuyor. İrfan Kılınç tiyatro sahnelerinden gelmenin avantajını dizide çok güzel kullanıyor ve rol yeteneği ile dikkat çekiyor. İrfan Kılınç’ı sizler için araştırdık ve yaşamını ele aldık. 

TRT 1’deki yeni dizi Adı Yunus dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekerken dizide Yunus rolünü oynayan oyuncunun kim olduğu da merak ediliyor. habermuduru.com olarak yunus7u oynayan oyuncu İrfan Kılınç‘ın aslen nereli, yaşı, eğitimi ve meslek kariyerini sizler için derledik, topladık. İrfan Kılınç 18.9-08. 1980 doğumlu bir oyuncu. Eğitimini Konya Devlet Konservatuvarı’nda tamamlamış, onlarca tiyatro oyununda rol almış bir sanatçı.

İŞTE OYUNCU İRFAN KILINÇ’IN OYNADIĞI OYUNLAR VE TV DİZİLERİ
İrfan Kılınç 36 yaşında ve mesleğinin zirvesinde. 2003 yılında Konya Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 2003-2004 sezonunda Ankara Ekin Tiyatrosunda dört oyunda oynadı. 2005 yılında girdiği Devlet Tiyatroları sınavını kazanarak, Erzurum Devlet Tiyatrosuna atandı. 6 yıl Erzurum’da görev aldı ve on oyunda rol aldı. 2011-2012 sezonu itibariyle, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olarak görev yapmaktadır. Şu an Şinasi Sahnesi’nde Sırça Kümes oyununda Jim O’Connor karakterini canlandırmaktadır. Aldığı ÖdüllerCumhuriyetin İlk Sadası isimli oyunda Atatürk rolü ile TEB (Tiyatro Eleştirmenler Birliği) Anadolu Genç yetenek ödülünü almıştır.İki Efendinin Uşağı isimli oyunda Truffaldino rolü ile Lions En İyi Erkek Oyuncu ödülü almıştır. Televizyon DizisiUnutma Beni – Fox TV (Hakan karakteri – 1 sezon)Büyük Sır – Star TV (Haluk)

İRFAN KILINÇ’IN TİYATRO GEÇMİŞİ

Sanatçı İrfan Kılınç, Yunus rolüyle dikkat çekmeye devam ederken oynadığı tiyatro oyunları da büyük beğeni toplamış. Oynadığı oyunlar Macbeth Ankara Devlet TiyatrosuCyrano De Bergerac Ankara Devlet TiyatrosuPal Sokağı Çocukları Ankara Devlet Tiyatrosu Sırça Kümes Ankara Devlet TiyatrosuÖzgürlüğün Bedeli Montserrat Erzurum Devlet TiyatrosuCumhuriyetin İlk Sadası Erzurum Devlet TiyatrosuŞeytan Ayrıntıda Gizlidir Erzurum Devlet TiyatrosuKafkas Tebeşir Dairesi Erzurum Devlet Tiyatrosuİki Efendinin Uşağı Erzurum Devlet TiyatrosuKırmızı Şapkalı Kurt Erzurum Devlet TiyatrosuResimli Osmanlı Tarihi Erzurum Devlet TiyatrosuBatakhane Güzeli Erzurum Devlet TiyatrosuMüfettiş Erzurum Devlet Tiyatrosuİki Bavul Dolusu Erzurum Devlet TiyatrosuYaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Ankara Ekin TiyatrosuDelik Burun Kabilesi Ankara Ekin TiyatrosuGökkuşağının Altında Ankara Ekin TiyatrosuEmret Bakanım Ankara Ekin Tiyatrosu

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting