Ana Sayfa / Kadınca / Irmak Arıcı nereli, yaşı, neci?

Irmak Arıcı nereli, yaşı, neci?

Şarkıcı Irmak Arıcı aslen nereli, kaç doğumlu, hangi şarkıları var ve eğitimi ne bilgileri. Şarkıcı Irmak Arıcı son olarak asayiş olayıyla gündeme geldi. Peki kimdir bu Irmak Arıcı, kaç yaşında, sevgilisi kim, nereli ve hangi okul mezunu merak ediliyor. 

Irmak Arıcı memleketi, yaşı, eğitimi ve kimdir. Şarkıcı Irmak Arıcı trafikte kime tükürdü olayın aslı ne ne oldu bilgileri.

Irmak Arıcı, biyografisi ile öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Mustafa Ceceli ile düet yaptığı ‘Mühür’ isimli parça ile dikkatleri üzerine çeken Irmak Arıcı, 2019 yılından bu yana müzik piyasalarında yer alıyor. Peki, Irmak Arıcı kimdir nereli kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler
Irmak Arıcı, 31 Temmuz 1998 tarihinde Çankırı’da dünyaya geldi.

“Gece Gibi Gönlün” ve ardından Mustafa Ceceli ile düet yaptığı “Mühür” şarkılarıyla tanındı.”Mühür”, müzik listelerinde 1. sıraya yerleşti.

Single’ları

“Gece Gibi Gönlün” (2019)
“Mühür” (Mustafa Ceceli ile) (2019)
“Mevzum Derin” (2019)
“Kula Bela” (2020)
“Gün Ağarmadan” (Mustafa Ceceli ile) (2020)
“Yağmurum Ol” (2020)
“Söz Yaşları” (2020)
“Mahşer” (Taladro ile) (2020)

IRMAK ARICI SÜRÜCÜYE TÜKÜRDÜ

Şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca tükürdü. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay sonrası yüzüne tükürülen sürücü Recep Karaaslan, 23 yaşındaki şarkıcıdan şikayetçi oldu. Irmak Arıcı cephesinden skandal olayla ilgili Milliyet’e ilk açıklama geldi.

İlginizi Çekebilir

Meral Güven tutuklandı mı

Astrolog Meral Güven tutuklandı mı gözaltında mı serbest mi bırakıldı. Küfürbaz astrolog ne oldu tutuklandı …

Sınırsız Hosting