Ana Sayfa / İlginç / İsmail Balaban kaç lira kazandı?

İsmail Balaban kaç lira kazandı?

Survivor 2021 birincisi İsmail Balaban survivor’dan kaç para kazandı, şampiyonluk ödülü ne kadar oldu bilgisi. Nefes kesen Survivor 2021’de sona gelindi. Şampiyon İsmail Balaban oldu.

İsmail Balaban Survivor 2021 Şampiyonu oldu peki kaç para kazandı, Survivor 2021 şampiyonluk ödülü ne kadar oldu bilgisi. Survivor şampiyonlarının aldığı para ve birincilik parası miktarı.

Survivor macerasının kazanını bugün belli oldu. İstanbul’da düzenlenen Survivor finalinde İsmail ve Poyraz şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Herkesin merak ettiği Survivor’da şampiyon kim oldu? sorusunun cevabı oylama sonucu belli oldu. İşte final gecesinden önce çıkan anlar…

Söz alan İsmail ‘Düne göre çok fazla bir heyecan var. Buraya kadar gelmek çok büyük bir başarı. Poyraz’ı da tebrik ediyorum. Kadere inanan bir insanım. Koronavirüs yüzünden spordan uzak kaldım. Belirsizlik ortamında survivor’da olmayı çok istiyordum ve hayal ediyordum. Korona benim için kadersel bir şeydi. Hayallerimden ve hedeflerimden koştum’ dedi.

POYRAZ SURVİVOR 2021 İKİNCİSİ OLDU

Söz alan Poyraz ise ‘Rüya gibi gerçekten. İsmail de bu koltuğu sonuna kadar hak etti. İsmail ile rekabetimiz çok güzeldi. Burada olduğum için çok mutluyum. Hayatta yeni şeyler yaşamayı çok seviyorum. Sonuna kadar yaşadım’ dedi.

Nefes kesen gecede Survivor’un en eğlenceli yarışmalarından biri olan ‘Anlat Bakalım’ oyunundan renkli kareler gösterildi. Görüntüler ile beraber stüdyodaki izleyenler de kahkahalara boğuldu.

Görüntülerini izleyen İsmail, ‘Bugün gerçekten ne yaptığımı bilmiyorum çok fazla heyecanlıyım’ diyerek hislerini anlattı. Poyraz ise ‘Anlat Bakalım günlerini merakla bekliyordum çünkü kafa dağıttıyorduk.’ dedi.

Son üçe kalma başarısı gösteren Ayşe de izleyiciler arasındaydı. Acun Ilıcalı Ayşe’ye ‘Bir kadın yarışmacı olarak inanılmaz oy aldın.’dediç Ayşe “Gönlüm Poyraz’dan yana umarım Poyraz birinci olur.” dedi.

ALEYNA’YA BÜYÜK SÜRPRİZ

Hem performansıyla hem de sesiyle öne çıkan Aleyna’ya büyük bir sürpriz açıklandı. Dördüncü olarak Survivor’a veda eden Aleyna’ya Acun Ilıcalı sürprizi şöyle anlattı: Bir prodüktör bana ulaştı. Sesinle ilgili bir konu. İnşallah görüşme iyi geçer.

Acun Ilıcalı İsmail ve Poyraz’a ‘İkinizde burada olmayı çok hak eden iki insansınız. Buradan bir şampiyon çıkacak ama, şu an burada benim gözümde iki şampiyon var.’ dedi.

Survivor’un bu seneki dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Batuhan da oyunun kime olduğunu söyledi ve ‘Ben bu yola onunla çıktım, İsmail Balaban’ diyorum diyerek, eski yarışma arkadaşını destekledi.

İŞTE ŞAMPİYON

Heyecan veren gecenin ardından finalde rakibinden daha çok oy olarak Survivor 2021’i şampiyon olarak bitiren isim İsmail Balaban oldu. Şampiyonun açıklanması ile beraber coşkulu bir gürültü koptu. Havai fişek gösterisi yapıldı.

İsmail balaban’ın tüm Survivor 2021 yarışması boyunca ve şampiyonluk ödülü ile birlikte 3 milyon lira civarında para kazandığı öne sürülüyor. Acun medya’nın kimin ne kadar ödül kazandığını açıklaması da bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Mesut Özil’e Türk Milli takım forması

Milli taktım tercihini Almanya’dan yana kullanan ve Türkiye ile hiçbir bağı olmayan Mesut Özil’e Türk …

Sınırsız Hosting