Ana Sayfa / Kadınca / İsmail Balaban neden diskalifiye oldu

İsmail Balaban neden diskalifiye oldu

Survivor 2021 İsmail balaban ne yaptı da survivor 2021’den diskalifiye noktasına geldi? Dün gece Survivor 2021 elenen isim ve İsmail Balaban olayı ne? Survivor İsmail eleniyor mu sorusu gündemde. Survivor İsmail Balaban, 2021 sezonunda ünlüler takımında performans sergiliyor. Yarışmacılar arasında parkurda öne çıkan isimlerin başında gelen İsmail Balaban hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yarışmanın takipçileri ‘Survivor İsmail diskalifiye mi olacak, elendi mi?’ sorularına yanıt aramaya başladı. İsmail Balaban yarışma alanında kameralar açıkken yemek yemiş hakkı olmadan. Üstelik görevlinin yeme demesine rağmen İsmail Balaban yiyecekle yakalandım zaten ceza yiyeceğim bari yemeği yiyip ceza yiyeyim demiş. Acun Ilıcalı, İsmail balaban’a bundan sonraki 3 oyunda oynamama cezası verdi. Ayrıca 3 yemek ödülünü yemeyecek.

Survivor 2021 İsmail Balaban neden diskalifiye noktasına geldi. İsmail Balaban Survivor’da yiyecek mi çaldı ne oldu yarışmadan atıldı mı? Survivor 2021 dün gece elenen isim kim oldu, İsmail Balaban olayı ne? Survivor 2021 tüm hızıyla ekran macerasına devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ise yarışma ilerledikçe gergin anlar yaşıyor. 73. son bölüm ardından 74. yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın açıklaması izleyeni merakta bıraktı. Sorular da art arda gelmeye başladı. Survivor İsmail Balaban eleniyor mu, ne oldu?
SURVİVOR İSMAİL DİSKALİFİYE Mİ OLUYOR?
2021 sezonunun en büyük ve heyecan verici ödülünün verildiği haftanın ödül oyunu gerçekleşti ve kazanan gönüllüler oldu. İki dokunulmazlık yarışının ardından salı akşamı da eleme konseyi gerçekleştirecek iki takım arasından bir isim adaya veda edecek. Yayımlanan 74. yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın ada konseyinde sarf ettiği sözler ise dikkat çekti.
İsmail Balaban hakkında açıklama yapan Ilıcalı, ”Önemi bir konuya girmem gerekiyor ve bu konu İsmail Balaban ile ilgili. Açıkçası bizim limitlerimizi bu sezon ilk defa ciddi derecede zorladı.” ifadelerine yer verdi. Ancak İsmail Balaban’a ne olduğu ve açıklamanın konusu ise salı akşamı ekrana gelecek bölümde netlik kazanacak.

İSMAİL BALABAN KİMDİR?

Konya altı Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban 1987 yılında dünyaya gelmiştir. 2017 yılında 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde finale kalmış ve Orhan Okulu’yu yenerek Başpehlivanlık unvanının sahibi oldu.

Antalya Elmalı İlçesi Akçay Köyü’nde dünyaya gelen İsmail Balaban’ın annesi Gülsüm hanım, babası ise Hasan Bey’dir. Turan isminde bir ikiz kardeşi var.

Eğitimini sürdüren İsmail Balaban Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okumaya devam ediyor.

2012 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başaltında üçüncü olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2013 yılındaki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finale kalıp başpehlivan olmayı başardı.

2014 yılındaki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde Fatih Atlı’ya yenilerek 2. oldu. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu’yu yenerek 2. kez Başpehlivan oldu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise Ali Gürbüz’e finalde yenildi. Fakat Ali Gürbüz’ün doping testi pozitif çıkınca ve altın kemer İsmail Balaban’a verildi.

Güreş kariyeri

2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü

2013 Kırkpınar başpehlivanlığı

2014 Kurtdereli başpehlivanlığı

2014 Kırkpınar ikinciliği

2015 Kurtdereli ikincliği

2016 Kurtdereli üçüncülüğü

2017 Kırkpınar başpehlivanlığı

2018 Kurtdereli başpehlivanlığı

2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting