Ana Sayfa / Spor / İspanya 7 gol attı Kosta Rika’ya

İspanya 7 gol attı Kosta Rika’ya

İspanya-Kosta Rika maçı sonucu 7-0. 2022 Dünya Kupası en farklı galibiyet İspanya’dan. 2022 Dünya Kupası’nın en farklı galibiyetini İspanya aldı. E Grubu’ndaki maçta İspanya, Kosta Rika’yı 7-0’lık skorla mağlup etti. İspanya, tarihinde ilk kez büyük bir turnuvanın bir maçında 7 gol attı.

İspanya 7 gol atarak Kosta Rika’yı geçti. İspanya’nın yeni jenerasyonu gümbür gümbür geliyor. E Grubu’ndaki karşılaşmada İspanya, Kosta Rika’yı 7-0’lık skorla mağlup etti. İspanya, turnuvanın favorilerine gözdağı verdi.

İLK YARIDA 3 FARK
İspanya, 11’de Dani Olmo perdeyi açtı. Asensio 21’de skoru 2-0’a getirdi. 31’de ise Ferran Torres, ilk yarıda penaltıdan son sözü söyledi.

Dinlenip dinlenip gol attılar! İspanya, Dünya Kupasın'da en farklı galibiyeti aldı

ŞOV DEVAM ETTİ

İkinci yarı da golle başladı. 54’te Ferran Torres, İspanya’yı 4-0’a taşıdı. 74’de Gavi 5. golü kaydetti. 90’da Carlos Soler 6. golü attı ama baç böyle bitmedi. Uzatma anlarında Morata sahneye çıktı ve son sözü söyledi. İspanya maçı 7-0 kazandı.

İlginizi Çekebilir

Lukaku Fenerbahçe yolunda

Fenerbahçe Belçikalı futbol yıldızı Lukaku transferi için harekete geçti. aziz yıldırım şampiyonlar ligi takımı kurmak …

Sınırsız Hosting