Ana Sayfa / Yaşam / İstanbul 5-6 Eylül Hava tahmini 2020

İstanbul 5-6 Eylül Hava tahmini 2020

YAŞAM HABER. İstanbul bu hafta sonu yağmurlu. Son İstanbul hava tahminleri ve 5-6 Eylül meteoroloji İstanbul hava tahmini. Son birkaç gündür yurdu etkisi altında tutan yüksek sıcaklıklar ve bunaltıcı hava bugün ülkenin kuzey batısından giriş yapan yağışlı hava dalgasıyla ara veriyor. İstanbul ve çevresinde sağanak yağış beklenirken, sıcaklıklar 4-5 derece kadar düşecek. Yağışların hafta sonu Türkiye’nin kuzey kıyı şeridini büyük oranda etkilemesi bekleniyor.

İstanbul’a yağmur geliyor barajlar bir nebze olsun dolacak. Son İstanbul hava tahmini, havalar nasıl bu hafta sonu bilgisi. Yaz ayları geride kalırken bunaltıcı sıcaklar da adım adım yurdu terk edecek. Bugün Türkiye’ye giriş yapan yağışlı hava dalgası birçok kentte sıcaklıkların düşmesine neden olacak. Aşağıdaki hava durumu tahmin haritasından beş günlük Meteoroloji raporunu görebilirsiniz.

GÖRSEL: MGM/ Hafta sonu yağışlarla düşüş yaşayacak sıcaklıklar ilerleyen günlerde yeniden artışa geçecek.

SAĞANAK YAĞIŞ MARMARA BÖLGESİ’Nİ ETKİLEYECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Kırklareli, İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Giresun, Rize ile Edirne’nin kuzeyi, Tekirdağ’ın kuzey ve doğusu ile Eskişehir’in batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Sınırsız Hosting