Ana Sayfa / Ekonomi / İstanbulkart banka yüklemeleri zamlandı

İstanbulkart banka yüklemeleri zamlandı

İstanbulkart dolum ücretleri zamlandı. bankalar aracılığıyla İstanbulkart dolum ücretleri arttı işte yeni tarife. İstanbulkart dolum ücretlerine zam geldi. İstanbulkart’tan yapılan duyuruda yeni ücret tarifelerinin 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi. İşte bankalar aracılığıyla yapılan İstanbulkart abonman yüklemesinde alınacak olan işlem ücretleri

Bankalardan İstabulkart dolum ücretlerine zam geldi. İstanbulkart dolum ücreti arttı bankalar üzerinden. İstanbulkart kullananlar dikkat… Bankalar aracılığıyla yapılan İstanbulkart yüklemelerine zam geldi.

Bankalar ile BELBİM arasında yapılan protokole göre vatandaşlar, İstanbulkart’larına bankalar aracılığıyla yaptıkları yüklemeler sonunda aynı zamanda bankalara da bir komisyon ödeniyor.

İşte o komisyon ücretlerine 15 Mart’tan itibaren (bugün) zam geldi. İstanbulkart, vatandaşlarına SMS ve email atarak bununla ilgili bir duyuru yaptı ve bilgilendirdi.

İstanbulkart’tan yapılan duyuruda şöyle denildi:

İstanbulkart Çerçeve Sözleşme kapsamında, İstanbulkart Mobil ve bireysel istanbulkart.istanbul’dan yapılan TL ve abonman yükleme işlemlerinde bankalar arası işlem masraflarına istinaden alınan ücretlerde 15 Mart 2024 tarihi itibarıyla geçerli olacak şekilde değişiklik yapılmıştır.

Yeni işlem ücretleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Değişiklikleri kabul etmemeniz halinde, İstanbulkart Çerçeve Sözleşme’nizi bu tarihe kadar ücretsiz feshedebilirsiniz. Bu süre içinde fesih talebinizi iletmediğiniz takdirde, değişiklik geçerli olacaktır.

Yükleme İşlem Ücreti

₺0 – ₺99 ₺1,00

₺100 – ₺149 ₺2,50

₺150 – ₺349 ₺3,00

₺350 – ₺549 ₺5,00

₺550 ve üstü ₺6,50

İlginizi Çekebilir

1 ayda kapanan şirket sayısı (Mart 2024)

Türkiye’de Mart 2024 kapanan şirket sayısı belli oldu. Şirketler iflas etmeye devam ediyor. Küçük esnaf …

Sınırsız Hosting