Ana Sayfa / Kadınca / İstanbullu Gelin son bölüm arabada ilişki

İstanbullu Gelin son bölüm arabada ilişki

İstanbullu Gelin Osman ve Gülbin arabada ilişki sahnesi seyircinin tepkisini çekti. İstanbullu Gelin son bölümünde arabada o sahneler dikkat çekti. 

İstanbullu Gelin arabadaki ilişki sahnesi seyircinin tepkisini çekti. Son bölüm İstanbullu Gelin’de Gülbin ve Osman araba içinde ilginç bir şekilde görüntülendi izleyici RTÜKM’ü göreve çağırdı. Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin’in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.
İstanbullu Gelin dizisinin 66’ıncı bölümü dün akşam Star TV’de izleyicisiyle buluştu. Dizinin son bölümünde Osman ve arkadaşı Gülbin’in arabadaki cinsel ilişki sahnesi izleyicilerden tepki topladı.

ARABADAKİ CİNSEL İLİŞKİ SAHNESİ TEPKİ TOPLADI

İstanbullu Gelin’in 14 Aralık Cuma yayınlanan 66. son bölümüne, Osman ve yanındaki kadın arkadaşının arabadaki çay dökme sahnesi damga vurdu. İkilinin arabadaki duygusal sahnesinde Gülbin’in Osman’ın üzerine çay dökmesi ve temizlemeye çalıştığı anlar cinsel ilişki sahnelerini andırdı. İkilinin bu sahnesi de seyircilerin tepkisini topladı.”İYİCE SAÇMALADILAR”

Dizideki araba sahnesi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Dizideki sahne için “Yok böyle berbat bir sahne” ve “Bitirin artık iyice saçmaladılar” gibi yorumlar yapıldı.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting