Ana Sayfa / Yaşam / İstinyePark AVM sinemalar kapalı

İstinyePark AVM sinemalar kapalı

İstenyePark AVM’deki sinemalar neden kapalı sorusu. İstinye Park AVM sinema ne zaman açılacak neden kapalı bilgisi.

İstinyePark AVM’deki sinema salonu kapandı nedeni ise bakın ne çıktı. Zenginlerin sinema zevki yarıda kaldı İstinyPark’ta. İstinyePark sinema salonu, bu hafta vizyona girecek olan filmleri ve vizyonda olan filmleri izlemek isteyen birçok kişi tarafından talep görüyor. İstinyePark sinema salonlarının kapalı olduğunu gören sinemaseverler, İstinyePark sinema neden kapalı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, İstinyePark sinema neden kapalı? İstinyePark sinema salonları neden kapalı, sebebi ne?

İstinyePark sinema neden kapalı? Sorusu, özellikle vizyona girecek olan yeni filmler nedeniyle merak edilior ve internet üzerinde bu nedenle sıklıkla araştırılıyor. Birçok sinemasever tarafından tercih edilmekte olan İstinyePark sineması, film izlemek isteyen izleyicilerin tercihlerin ilk sıralarda yer alıyor. Peki, İstinyePark sinema neden kapalı? İstinyePark sinema salonları neden kapalı, sebebi ne?

İSTİNYEPARK SİNEMA NEDEN KAPALI?

İstinyePark’ta bulunan sinema salonlarının bakımda olması nedeniyle İstinyePark sineması şu anda hizmet verememektedir. Önümüzdeki günlerde bakımların sona ermesi ile birlikte İstinyePark’ta bulunan sinema salonlarının tekrardan hizmete açılacağı öngörülüyor.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting