Ana Sayfa / Yaşam / İtalya düşen helikeptordeki 4 Türk’ün isimleri

İtalya düşen helikeptordeki 4 Türk’ün isimleri

İtalya’da düşen helikopterdeki 4 Türk’ün isimleri ve Eczacıbaşı holding açıklaması. Eczacıbaşı 4 Türk İtalya’da helikopter kazası geçirdi. İtalya’nın Toskana Bölgesi’ne bağlı Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 4’ü Türk 6 yolcu ile 1 İtalyan pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Kaybolan Türk vatandaşlarının Arif Cez, İlker Uçar, Serhat Kenar, Altuğ Erbil olduğu açıklandı.

4 Türk’ün isimleri İtalya’da düşen helikopterdeki. İtalyan ANSA ajansının haberinde, sabah saatlerinde Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı’ndan havalanan Agusta Koala “AW119” tipi bir helikopterin radardan kaybolduğu belirtildi.

Helikopterin Modena kentinde bulunan Pavullo nel Frignano Havaalanı’na uçtuğu belirtilerek, kalkıştan yaklaşık 30 dakika sonra helikopter ile iletişimin kesildiği aktarıldı.

Modena Valiliği olayla ilgili saat 16.00 sıralarında kaybolma alarmı verirken, helikopterin kaybolduğu alan olarak tespit edilen Alpe, Pievepelago, Piandelagotti’deki San Pellegrino arasındaki sırtta, rüzgâr, yağmur ve dolu fırtınasının düştüğü açıklandı.

İŞTE KİMLİKLERİ

Sabah gazetesinden Ümit Erkan Demircan’ın haberine göre, uçaktaki Türk yurttaşların kimleri belli oldu.

Haberde kimlikler; Arif Cez, İlker Uçar, Serhat Kenar, Altuğ Erbil olarak açıklandı.

DÜŞEN HELİKOPTER ARANIYOR

İtalya’da dün kaybolan 4’ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopteri arama çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başladı.

İtalya‘nın Lucca kentinde kalktıktan sonra radardan kaybolan, içinde 4’ü Türk 7 kişinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarının, gece verilen aranın ardından güneşin doğmasıyla yeniden başladığı bildirildi. İtalya İtfaiyesi (Vigili del Fuoco) yaptığı açıklamada, Toskana ve Emilia Romagna bölgeleri arasındaki dağlık alanda çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

İtalyan basını da arama kurtarma çalışmalarının, Modena kenti yakınlarındaki Pievelago mevkisindeki dağlık alanda sürdüğünü yazdı.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting