Ana Sayfa / Gündem / İzmir 5 Şubat altılı tahmin Pazar koşusu

İzmir 5 Şubat altılı tahmin Pazar koşusu

5 Şubat İzmirtutacak altılı tahmini banko altılı, sürpriz altılı Aİzmir. Pazar İzmir altılı ganyan tahmini 5 Şubat 2017. İnternetteki en iyi altılı ganyan tahmin sitesi ve en çok altılı bulan site internette. Banko gelecek atlar. kesin derece yapacak taylar ve en iyi at analiz, orjin, galop ve mesafeye göre birincilik alacak atlar İzmir 5 şubat pazar koşusu. En banko İzmir alılısı Pazar 5 şubat 2017

PAZAR İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNİ VE BANKO KUPON 5 ŞUBAT PAZAR

Altılı İzmir 5 şubat Pazar tahmini, at dereceleri, karşılaştırma ve tutacak altılı kuponu hazırlama.

5 ŞUBAT PAZAR günü İzmir Şirinyer Hipodromunda 6 koşulu gece yarış programı

1. KOŞU – İzmir’in en zor yarışı bu ayak altılıyı buradan bulan kazanır.  3 Yaşlı İngilizlerin 1900 mt.’lik kum pistte gerçekleştirecekleri ŞARTLI-3 mücadele ile İZMİR’de ALTILI GANYAN oyununun başlama startı verilecektir. 4 – MOON BROTHER ve 3 – FERHATHAN ikilisi bu koşuda önplanda tutmanızı isteyeceğim isimlerdir. Diğer rakiplerin start arası olmasından dolayı kendimce eledim… Sizler tuttuğunuz safkanları kuponlarınıza eklemekte özgür olduğunuzu unutmayın…

2. KOŞU: En iyi para kazanılacak ayak. Günün ganyanını yakala parayı bul.  4 Yaşlı Arapların MAIDEN yarışı ile BEŞLİ GANYAN oyunu başlayacaktır. 1900 mt.’lik kum pistte ekranlara gelecek bu mücadelede; 2.23.39’luk derecesi ile 4 – UMARAĞA ve 2.23.42’lik dereceye sahip olan 1 – ARAPHAO kazanmasını beklediğim safkanlar olarak küçük kuponlara ayrımsız yazılmasını önereceğim isimlerdir. Geniş kurgulara muhakkak; 7 – HAFİZE SULTAN , 10 – TUNCAL HANIM ve 6 – ALTIN İKLİM eklenmesi gerekir.

3. KOŞU: 4 ve Yukarı İngiliz atların HANDİKAP-16 koşusu 2100 mt.’lik uzun mesafeli kum pistte yapılacaktır. 4 – PIN UP alternatif banko olarak burada değerlendirilebilir. Rakip arayanlar; 1 – İPEKKIZ ve 3 – RED QUEEN gözardı etmesinler derim.

4. KOŞU: URLA KOŞUSU İZMİR’de günün ilk önemli mücadelesi olarak ekranlara gelecektir. 1200 mt.’lik kısa mesafeli kum pistte gerçekleştirilecek KV-6 mücadeleye 4 ve Yukarı 5 İngiliz atı katılacaktır. 1 – BABADÖKER günün ilk banko ismi olarak önerimdir.

5. KOŞU: LOZAN KOŞUSU Günün bir diğer önemli AÇIK GR-2 yarışı olup, 1400 mt.’lik kum pistte ekranlara gelecektir. 4 Yaşlı 8 Arap safkanın katılımı ile gerçekleştirilecek koşuda; 7 – SAHİPBEY bir adım daha önde… Hatta burada M. KAYA’nın üst üste iki yarışı kazanması normal sonuç olacaktır… Ama yinede sağlama almak adına; 8 – TARIKHAN , 3 – BARSKAN ve 1 – ALPTUĞHAN’ı yazıp sigortalayabiliriz.

6. KOŞU: 3 Yaşlı İngilizlerin HANDİKAP-15 mücadelesi ile İZMİR Şirinyer Hipodromunda günün son ayağı için start verilecektir. 1400 mt.’lik kum pistte izleyeceğimiz yarışta; 1 – NO MORE ONE günün bir diğer banko ismi olarak sizlere önerimdir.

5 ŞUBAT 2017 – İZMİR ALTILI TAHMİNİ ŞABLONUMUZ

1. AYAK: 4 – 3

2. AYAK: 4 – 1 // 7 – 10 – 6

3. AYAK: 4 – PIN UP // 1 – 3

4. AYAK: 1 – BABADÖKER (BANKO)

5. AYAK: 7 – SAHİPBEY // 8 – 3 – 1

6. AYAK: 1 – NO MORE ONE (BANKO)
SÜPER YORUMLU AT TAHMİNİ BANKO KUPON
.Ö.Yıldırım at binecek mi henüz bilmiyoruz..Ben kendi kuponumda aradan sonra muhteşem bir dönüş yaparak 1400 kumda sonuncusu KV olmak üzere iki yarış kazanan TARIKHAN ı uyum sağladığı jokeyi Tokaçoğlu ile riskli de olsa tek yazacağım..Bu arada B.Kurdu at binmiyor..1200 kumda İzmirde B.Kurdu ile iki kere üst üste KV yarış kazanan Coffee Bean bu jokeyi ile yine de yazılabilir belki..

3,4,5,6

1,4,6

1,3,4

1,5

8

1,3,4,5

Bol şans..

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting