Ana Sayfa / Yaşam / İzmir Kınık’ta patlama olan maden ocağı kime ait

İzmir Kınık’ta patlama olan maden ocağı kime ait

Kınık’ta göçük meydana gelen maden ocağı kime ait hangi şerketin sorusu. İzmir’de maden ocağında patlama. İzmir’de hangi maden ocağında patlama oldu kime ait bilgileri. İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında patlama meydana geldi.

İzmir Kınık’ta hangi maden ocağında patlama oldu maden ocağı kime ait, hangi şirketin. Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik kime ait sahibi kim bilgileri. Olay, saat 21.00 sıralarında Kınık ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.’ye ait kömür ocağında patlama meydana geldi. Grizu patlaması olduğu belirtilen olay sonrası İzmir ve Manisa’dan sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. İlk bilgilere göre, madende 50’ye yakın işçinin çalıştığı ve bazı işlerin gazdan etkilendiği bildirildi. Öte yandan Kınık kömür ocakları, daha önce facianın yaşandığı Soma’daki madenlere çok yakın bulunuyor.

GÖÇÜK ALTINDA KAÇ İŞÇİ VAR

sosyal medyada dolaşan haberlere göre Göçük altında bir kaynağa göre 10, bir başka kaynağa göre ise 20-30 arasında maden işçisi varmış. Bazı işçiler hastaneye kaldırılmış. Ayrıntılar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. habermuduru.comolarak geçmiş olsun diyoruz.

Haluk Levent Bu teweet’ten sonra da şu mesajı paylaştı.

@haluklevent
Uzun zamandır böyle bir hataya düşmemiştim. Az sonra konsere çakacağım. Moralim çok bozuldu. Bir anda nasıl oldu da yazdım. Teyit ettirmeden. Bağışlayın lütfen. Bir daha olmayacak.

İZMİR VALİSİ AÇIKLADI

İZMİR VALİSİ KÖŞGER’DEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlimiz Kınık ilçesinde bir kömür madeni işletmesinde kısmi bir göçük olduğu ilk belirlemelere göre can kaybı ve ağır yaralı kimse olmadığı, 8 hafif yaralının 112 ekiplerince Kınık ve Bergama Devlet Hastanelerine sevk edildiği hususu, Kamuoyunun bilgisine sunulur.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting