Ana Sayfa / Manşet / Jack Wilshere nasıl bir futbolcu?

Jack Wilshere nasıl bir futbolcu?

Jack Wilshere kaç yaşında, hangi takımlarda oynadığı ve Fenerbahçe’ye transfer iddiaları. Fenerbahçe’nin Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan İngiliz futbolcu Jack Wilshere’ı İstanbul’a getirdiği ortaya çıktı. İngiliz futbolcunun transferinin birkaç güne kadar resmen açıklanması bekleniyor

Fenerbahçe’nin Arsenal’den transferi Jack Wilshere aslen nereli, kaç doğumlu ve hangi takımlarda oynadı bilgisi. Teknik direktör Phillip Cocu’yu Hollanda’dan getiren Koç Grubu’na ait özel uçağın önce Londra’dan Wilshere’i aldığı sonrasında Einthoven Havalimanı’na indiği ve buradan Cocu ile ailesini aldığı belirlendi.

26 yaşındaki yıldız oyuncunun dün geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan basın mensuplarına gösterilmemek için Cocu ile çıkarılmadığı sonrasında başka bir araç ile otele götürüldüğü öğrenildi.

Divan Oteli’nde konakladığı tahmin edilen Wilshere’in bugün stadı ve tesisleri gezdiği sonrasında ise ev baktığı ifade edildi.

Sportif direktör Damien Comolli’nin anlaşmaya vardığı İngiliz futbolcunun transferinin birkaç güne kadar resmen açıklanması bekleniyor.

JACK WİLSHERE KARİYERİ

Arsenal altyapısından yetişen Wilshere, 2009-10 sezonunun devre arasında Bolton’a kiralandı.2010 yılından 2016 yılına kadar Arsenal’de top koşturan Wilshere, 2016 yılında Bournemouth’a kiralanmıştı.

Geçen sezon Premier Lig’de 20 maçta forma giyen yıldız futbolcu, 1 gol attı, 3 de asist üretti.

Wilshere, geçen sezon toplamda 40 maçta oynadı, 2 gol 7 asistlik performans sergiledi.

İlginizi Çekebilir

Memur ve personel alımı durduruluyor

Devlet memur ve personel alımlarını durduruyor. Kamu tasarruf paketi çerçevesin d edevlet eleman alımını azaltacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting