Ana Sayfa / Yaşam / Jimmy Laing: Sistemde 50 yıl

Jimmy Laing: Sistemde 50 yıl

Sistemde 50 yıl nasıl bir kitap, yazarı kim? Sedat Peker’in son videosunda bahsettiği İskoç yazar kim, kitabı ne olayı ne bilgisi. 

Sedat Peker’in bahsettiği İskoç mahkum kim, kitabı ne? sistemde 50 yıl nasıl bir kitap ve yazarı kim yaşamı. Sedat Peker 10’uncu video neler anlattı. Yaşamının elli yılını akıl hastanesinde geçiren Jimmy Laing’in “Sistemde 50 Yıl” isimli kitabı, halkın akıl sağlığı konusunda bilinçlendirilmesindeki katkılarından ötürü ‘Yılın Akıl Kitabı’ ödülüne değer görüldü.

“Birkaç laf etmem istendi, ben de itaat ediyorum.” diyordu Jimmy ödülünü alırken. “Bana söylenenleri yapmayı öğrendim, yıllar boyu.”

Jimmy, Sistemde 50 Yıl adlı kitabında, İskoçya’da geçirdiği 50 yılı anlatıyor; yarım yüzyıl boyunca yanlış hiçbir şey yapmadığı halde kilit altında kalan, kendine hiçbir zaman doğru dürüst bir teşhis konamayan, öylece terk edilen bir insanın dramı…

SEDAT PEKER SON VİDEO

Daha önce uluslararası güvenlik protokolü nedeniyle videolarına ara verdiğini belirten Sedat Peker, yeni bir video yayınladı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süre sonra YouTube hesabında yeni bir video yayınladı.

Peker videoyu kendisi hakkında çıkan “yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor” iddiaları üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini söyledi.

5 dakikalık videoda Peker, yeni videoların geleceğini de duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting