Ana Sayfa / Kadınca / Johnny Depp intihar mı etti?

Johnny Depp intihar mı etti?

Ünlü oyuncu Johnny Depp intihar girişiminde bulundu iddiası. Johnny Depp kendini öldürmeye çalıştı iddiası var birde Johnny Depp öldürülmek istendi suikast girişiminde bulunuldu diyen de var.

Johny Depp intihar mı etmeye çalıştı yoksa Johny Depp Macaristan’da otelde öldürülmek mi istendi tam bir muamma. Konser vermek için Macaristan’da bulunan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, kaldığı otel odasında baygın halde bulundu. Ünlü ismin yüksek doz uyuşturucu madde kullanımından dolayı komaya girdiği ileri sürülürken intihar girişiminde bulunduğu da ileri sürüldü.

Karayip Korsanları’daki Jack Sparrow rolü ile hafızalara kazınan dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp, Budapeşte’deki konseri için Macaristan’a gitti. Bir otelde konaklayan Depp, odada baygın halde bulundu.

İNTİHAR GİRİŞİMİ İDDİASI ÜZERİNDE DURULUYOR

Daily News Hungary’ye göre, otel odasında baygın halde bulunan dünyaca ünlü ismin yüksek dozda uyuşturucu madde bağlı olarak bayıldığı ileri sürüldü. Depp’in yüksek dozda uyuşturucu madde kullanarak intihar girişiminde bulunduğu da iddialar arasında yer alıyor. Ünlü ismin konseri iptal edilirken konuyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu

İlginizi Çekebilir

Emekliye Temmuz’da yüzde 25 zam

Temmuz 2024 emekli zammı yüzde 25 olacak. Emekliye zam temmuzda yüzde kaç yapılacak belli oldu. …

Sınırsız Hosting