Ana Sayfa / Manşet / Jokey Ahmet Çelik Gazi Kupasını kazandı 2020

Jokey Ahmet Çelik Gazi Kupasını kazandı 2020

94. Gazi Kupası’nı Jokey Ahmet çelik 6. kez kazanarak tarih yazdı. 94. Gazi Koşusu’nu Call to Victory kazandı. Jokey Ahmet Çelik, üst üste altıncı kez bu koşuyu kazanarak kendisine ait rekoru geliştirdi. GAZİ KOŞUSU İLK KEZ SEYİRCİSİZ
Gazi Koşusu’na bu sene yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında seyirci alınmadı.. Her sene Veliefendi Hipodromu’nda festival havasında gerçekleştirilen ve yarışseverlerin büyük ilgi gösterdiği “Derbi” bu sene seyirciden mahrum düzenlendi.

Gazi Koşusu’nu kim kazandı sıralama nasıl bitti haberi.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen ve 94. gerçekleştirilen dev klasik Gazi Koşusu’nu kazanan jokeyi Ahmet Çelik ile Call To Victory isimli at oldu.

AHMET ÇELİK ÜST ÜSTE 6. KEZ

Jokey Ahmet Çelik, koşunun üst üste kazanma rekoruna sahip bulunuyor. Çelik, 89. Gazi Koşusu’nu ‘Renk’, 90. Gazi Koşusu’nu ‘Graystorm’ ve 91. Gazi Koşusu’nu ‘Piano Sonata’ ve 92. Gazi Koşusu’nu ‘Hep Beraber’ ve 93. Gazi Koşusu’nu ‘The Last Romance’ adlı safkan ile üst üste 5 kez kazandı. Çelik 30 Ağustos’ta koşulan 94. Gazi Koşusu’nu da Call To Victory ile kazanarak elindeki rekoru geliştirmeyi başardı.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting