Ana Sayfa / İlginç / Ayşegül Kurtel Gazi Koşusunu kazandı

Ayşegül Kurtel Gazi Koşusunu kazandı

At sahibi Ayşegül Kurtel’in atı 94. Gazi Kupası’nı kazanda. Gazi Koşusu 2020 yılını kazanan at at sahibi ve jokeyi. 94. Gazi Koşusu’nu Ayşegül Kurtel’in sahibi olduğu Call to Victory, Jokey Ahmet Çelik’le kazandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak gösterilen Gazi Koşusu’nu Call To Victory isimli at, jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı. Jokey Çelik 6 yıl üst üste Gaz, Koşusu’nu kazanarak rekorunu geliştirdi!

Gazi Koşusunu kazanan atın sahibi kim sorusu. At sahibi Ayşegül Kurtel aslen nereli, neci ve kim? Jokey Ahmet Çelik 6. kez Gazi Koşusunu kazandı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen ve Türk at yarışçılığının derbisi olarak gösterilen Gazi Koşusu’nu Call To Victory isimli at, jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı. Jokey Çelik 6 yıl üst üste Gaz, Koşusu’nu kazanarak rekorunu geliştirdi!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen ve 94. gerçekleştirilen dev klasik Gazi Koşusu’nu kazanan jokeyi Ahmet Çelik ile Call To Victory isimli at oldu.

AHMET ÇELİK ÜST ÜSTE 6. KEZ

Jokey Ahmet Çelik, koşunun üst üste kazanma rekoruna sahip bulunuyor. Çelik, 89. Gazi Koşusu’nu ‘Renk’, 90. Gazi Koşusu’nu ‘Graystorm’ ve 91. Gazi Koşusu’nu ‘Piano Sonata’ ve 92. Gazi Koşusu’nu ‘Hep Beraber’ ve 93. Gazi Koşusu’nu ‘The Last Romance’ adlı safkan ile üst üste 5 kez kazandı. Çelik 30 Ağustos’ta koşulan 94. Gazi Koşusu’nu da Call To Victory ile kazanarak elindeki rekoru geliştirmeyi başardı.

2400 metre çim pistte koşulan yarışa 14’ü erkek, 1’i dişi 15 safkan 3 yaşlı İngiliz atı katıldı.

DAĞITILACAK ÖDÜLLER

Gazi Koşusu’nda birincilik ikramiyesi 1 milyon 750 bin TL olurken, ikinciye 700 bin TL ve üçüncüye 350 bin TL olarak belirlendi. Kazanacak safkanın sahibi; birincilik ikramiyesi, kayıt tutarları, taksit ücretleri ve at sahibi primi olmak üzere toplam 2 milyon 455 bin 250 TL ikramiye kazanacak. Koşuyu kazanan safkanın sahibi aynı zamanda yetiştiricisi ise 503 bin 125 TL’lik yetiştiricilik primi ile birlikte bu tutar 2 milyon 958 bin 375 TL olacak.

 

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting