Ana Sayfa / Spor / Juventus Avrupa kupalarından men ediliyor

Juventus Avrupa kupalarından men ediliyor

Juventus’a ağır ceza Avrupa kupaları’nda oynayamayacak. JuvernsutS’un başı belada. UEFA, Finansal Fair Play kurallarına uymadığı için 15 puanını sildiği ve daha sonra puanları geri iade ettiği Juventus’u şimdi de Avrupa kupalarından men etmeye hazırlanıyor.

Juventus için kabus yılı. İtalyan ekibi şimdi de Avrupa’dan men ediliyor. Bir sonraki duruşmaya kadar silinen 15 puanını geri alan İtalyan devi Juventus’a UEFA tarafından yeni bir yaptırım daha uygulanabilir.

La Gazzetta dello Sport’ta yer alan haberde, Juventus’un FFP kurallarına uymadığı için UEFA tarafından yaptırımlara maruz kalacağı iddia edildi. İtalyan basını, Torino yönetiminin denetçilere, hissedarlara ve UEFA’ya yanlış bilançolar ilettiğini öne sürdü. Bu sebeple Serie A’da 15 puan silme cezası alan Juventus’un bir sonraki duruşmaya kadar bu puanları iade edilmişti.

Darbe üstüne darbe yiyorlar! UEFA'dan dünya devine ağır ceza: Avrupa kupalarından men ediliyor

İtalyan spor mahkemesi, bu olayı Temmuz ayının sonuna kadar karara bağlamazsa Torino ekibinin kaderini UEFA komitesi belirleyecek. Siyah-beyazlıların FFP kurallarını çiğnediği sonucuna varılırsa, kulüp UEFA mülakatlarının hepsinden men edilecek.

Darbe üstüne darbe yiyorlar! UEFA'dan dünya devine ağır ceza: Avrupa kupalarından men ediliyor

İtalyan devi Juventus, UEFA’ya yanlış bilançolar ilettiği gerekçesiyle Serie A’da 15 puan silme cezası almıştı. Ardından siyah-beyazlıların geçtiğimiz günlerde bir sonraki duruşmaya kadar 15 puanı iade edilmişti.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting