Ana Sayfa / Yaşam / Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci gözaltında

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci gözaltında

Spor ahlakından yoksun, çocuklara kötü örnek teşkil eden ve canlı yayında kanlı dövüş yapan iki isim gözaltında. Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci’nin tutuklanması ve spordan uzaklaştırılmaları kimseyi şaşırtmaz. Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında İstanbul Tuzla’da boş bir alanda gerçekleşen kavga sonrası iki isim de gözaltına alındı. Cebeci ve Kazgan’ın emniyetteki ifadelerinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği öğrenildi.

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan gözaltına alındı. Sokak dövüşü yapan ve çocuklar ile gençlere kötü örnek teşkil eden iki ismin savunmaları da kimseye inandırıcı gelmedi. Dün boş bir arazide kavga eden ve o onları da sosyal medyadan paylaşan vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan isimler birbirinden şikayetçi olmazken, iki ismin de ifadelerinde “Kavga etmedik spor müsabakası yaptık” dediği öğrenildi.

Savcılık ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

Fenomen ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci’nin “İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez” sözlerine profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan’ın yanıt vermesi üzerine ikili arasında gerginlik çıktı. Birbirlerine düelloya davet eden ikili, kavga etti. Kanlı biten kavga, Savaş Cebeci’nin pes etmesinin ardından son buldu.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting