Ana Sayfa / İlginç / Kabinede değişecek bakanlar 22 Ocak 2020

Kabinede değişecek bakanlar 22 Ocak 2020

Erdoğan’ın kabinede revizyonu ve gidecek bakanlarla yeni bakan olacak isimler merak ediliyor. Cumhurbaşkanılığı Hükümet etme sisteminde kabine revizyonu olacak iddiaları ve Erdoğan’ın değiştireceği bakanlar isimleri araştırılıyor. Ankara kulislerinde bir süredir kabine değişikliği yeniden gündeme girdi. Kabine revizyonu beklentisi için iki görüş hakim olsa da kabinenin yakın bir zamanda değişeceğini dillendirenlerin sayısı artıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabinede değişiklik mi yapıyor hangi bakanlar gidiyor hangi bakanlar kalacak sorusu gündemde. 22 Ocak 2020 siyasi gelişmeler ve bakanlık haberleri. Kabine değişikliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti yönetimine 2020’nin Nisan ayını işaret ettiği ve en az 4 bakanının değişeceği öne sürülmüştü.

Ankara kulislerinde ise kabine revizyonunun 15-20 güne kadar olacağı yönünde iddialar sıklaşmaya başladı.

15-20 İÇİNDE DEĞİŞEBİLİR

Habertürk ekranlarında gündemi değerlendiren Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir kabine değişikliğinin bahara kalmayacağını, 15-20 içerisinde bir değişiklik beklendiğini belirtti. Aydemir aynı zamanda bu kabine revizyonunun geniş çaplı değil birkaç bakanla sınırlı kalacağını, bir anlamda “bürokratik” bir değişim olacağını vurguladı.

EKONOMİDE DEĞİŞİM OLMAYACAK

Bülent Aydemir’in kulis bilgilerine ekonomi yönetiminde herhangi bir değişiklik olmayacak.

Uzun süredir Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kabine değişikliğinde gönderilip gönderilmeyeceği konuşuluyordu. Ekonomide yaşanan makro iyileşme Berat Albayrak’ın ekonomide başarılı bir yol izlediğini gösterdi. Bu nedenle ekonomide bir değişim olmaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce gündeme gelen kabine revizyonu iddiaları için “kimse istiyor diye böyle bir değişiklik yapmayız, gerektiğinde biz yaparız” demişti.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting