Ana Sayfa / Yaşam / Kadıköy 22 Ocak kapılı yollar

Kadıköy 22 Ocak kapılı yollar

Canlı Fenerbahçe Başakşehir maçı kanalı ve Lig TV şifresiz izleme. Lig TV internette şifresiz izleme. Fenerbahçe Başakşehir maçı saati 22 Ocak ve Kadıköy maç nedeniyle kapalı yollar ve caddeler. Kadıköy’de bugün oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir futbol karşılaşması nedeniyle saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:

Fenerbahçe’nin bugünkü maçı Başakşehirle olan saat 19’da. Kadıköy’de Fenerbahçe maçı nedeniyle kapatılacak yollarda belli oldu. “22.01.2017 günü saat 19.00’da İlimiz Kadıköy ilçesinde oynanacak olan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig Futbol Müsabakası ile ilgili saat 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacaktır.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

• D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacaktır.

• Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır.

• Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır.”

İlginizi Çekebilir

Berk Göktaş 5 milyonluk soruyu bildi

Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster’deki 5 milyonluk soruyu bilerek 5 milyon lira kazandı. Ekranların …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting