Ana Sayfa / Yaşam / Kağıthane çöken bina nerede?

Kağıthane çöken bina nerede?

Kağgıthane çöken bina ve tam yeri nerede bina kimindi soruları. Kağıthane inşaat ve çöken bina ile çökme tehlikesi bulunan binaların blunduğu mahlle.Kağıthane’de 2 yıl önce temel kazısı yapılan inşaat alanının destek duvarı çöktü. Duvarla birlikte yolun bir bölümü de çökerken, iki otomobil inşaat alanına düştü. Çökmeyle birlikte üst tarafta bulunan 2 binanın altındaki toprakta kayarken, binalardan bir tanesi çöktü. 

Kağıthane 22 Nisan çöken bina hangi mahallede diğer binaların durumu ne sorusu. İstanbul sön dönem çöken binalar.Kağıthane’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesinin ardından tahliye edilen 4 katlı bina çöktü.

Kağıthane’de bir inşaatın istinat duvarının çökmesinin ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. Çağlayan Mahallesi Akıcı Sokak’ta bir inşaatın istinat duvarında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle istinat duvarının üst sokağındaki binalar tahliye edildi.  Boşaltılan binalardan biri toprak kayması sonucu çöktü.  Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting