Ana Sayfa / Sağlık / Kaju zararlı mı? Canan Hoca ne dedi?

Kaju zararlı mı? Canan Hoca ne dedi?

Canan Karatay, kaju için uyardı. lüks kuruyemiş kaju bakın nelere neden oluyormuş. Vatandaşlara yaptığı uyarılarla popüler hale gelen Prof. Dr. Canan Karatay’dan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. Ülkemizde kuruyemiş olarak tüketilen “kaju”nun yurt dışından geldiğini ve ilaçlı olduğunu belirten Karatay, “Ben hayatımda bir tane bile yememişimdir. Fındık, fıstık ve ceviz varken neden kaju yiyeyim” diye konuştu.

Ka<u ilaçlı satılıyor aman dikkat. Prof. Canan Karatay, kaju kuruyemişi için uyarıda bulundu. Brezilya’da transport sisteminde çalışıp Türkiye’ye gelen hastaları olduğunu belirten Prof. Dr. Canan Karatay, dikkat çeken uyarılarına bir yenisini daha ekledi.

“BOZULMASIN DİYE BROMÜR GAZI SIKIYORLAR”

Yurt dışından gelen kuruyemişlerin bozulmaması ve küflenmemesi için üzerlerine bromür gazı sıkıldığını belirten Karatay, ürünleri yerel olarak mevsiminde tüketme uyarısında bulundu.

Canan Karatay'dan 'kaju' uyarısı: Yurt dışından ilaçlı geliyor, oldukça zararlı bir kuruyemiş

“FINDIK, FISTIK VARKEN NEDEN KAJU YİYEYİM”

Brezilya cevizinin çok tehlikeli olduğunu belirten Karatay bir parantez de “kaju”ya açtı. Vatandaşların severek tükettiği “kaju”nun dışarıdan geldiğini ve ilaçlı olduğunu belirten Karatay, “Ben hayatımda bir tane bile yememişimdir. Fındık, fıstık ve ceviz varken neden kaju yiyeyim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting