Ana Sayfa / Genel / Yetişkin film yıldızları neden ölüyor?

Yetişkin film yıldızları neden ölüyor?

Son ölen yetişkin film yıldızı ve ölüm nedeni. yetişkin film yıldızları ölmeye devam ediyor. Yetişkin film endüstrisinin genç yıldızlarından biri olan 26 yaşındaki Sophia Leone, evinde bir hafta önce ölü bulundu. 2024’ün başından bu yana Kagney Lee ve Jesse Jane de hayatını kaybetmişti. Aşırı doz uyuşturucu nedeniyle komaya giren Emily Willis’in de durumunun kritik olduğu duyurulmuştu.

Yetişkin film yıldızı öldü. Son dönem ölen yetişkin film yıldızları e ölüm nedenleri. Erotik film yıldızlarının ani ölümü e büyük şüphe. Leone’un üvey babası Mike Romero, acı haberi duyurdu ve Leone için bir anma töreni düzenlenmesi amacıyla bağış toplanacak bir GoFundMe sayfası oluşturdu.

Adult film yıldızlarının sır ölümleri

Romero, duygusal bir mesajında, “Annesi ve ailesi adına, büyük üzüntüyle çok sevdiğimiz Sophia’nın hayatını kaybettiğini duyurmak zorundayım. Sophia’nın ani kaybı ailesi ve arkadaşlarını şoke etti” ifadelerine yer verdi. Leone’un 1 Mart’ta evinde hareketsiz halde bulunduğunu belirten Romero, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığını ekledi.

Sophia Leone’un, son üç ay içinde yetişkin film sektöründe hayatını kaybeden üçüncü oyuncu olması beraberinde bazı soruları ve endişeleri akıllara getirdi.

2024’ün ilk 3 ayında 3 yetişkin film yıldızının gizemli şekilde ölmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting