Ana Sayfa / Ekonomi / Kale Çanta Promosyon ürünleri fark yaratıyor

Kale Çanta Promosyon ürünleri fark yaratıyor

Kale Çanta Promosyon, promosyon sektörüne farklı bir bakış açısı sunarak, başta kuyumculuk ve optik şirketleri olmak üzere birçok sektöre hizmet veriyor. “Kaliteli imalat, uygun fiyat” anlayışıyla hizmet veren firmanın, ürün yelpazesi de oldukça geniş.

Kale Çanta Promosyon, Çanakkale merkezli bir firma. Kale Çanta Promosyon, son teknoloji baskı cihazları, kaliteli imalat ve gösterişli ürünleriyle müşterilerine hizmet veriyor.
Çanakkale Kepez’de faaliyet gösteren Kale Çanta Promosyon firmasının sahibi Nurdan Telefoncu, sektörün beklentileri doğrultusunda, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini söylüyor. Firmanın önem verdiği noktalardan biri de zamanında ürün teslimi.


Başta kuyumculuk, optik sektörleri olmak üzere, bir çok alanda firmalara iş yaptıklarını kaydeden Telefoncu, “Promosyon çanta, cüzdan, kalem kutusu imalatı olarak toptan promosyon ürünleri imal etmekteyiz. Müşterimiz olan firmaların kurumsal kimliğini üst düzeye çıkararak hedef kitlelerine ulaşmalarını sağlamak için promosyon ürünlerimizde önce kalite diyoruz. Günümüz piyasa koşullarında uygun fiyat avantajımızla, firmaların talepleri doğrultusunda üretim yapıyoruz” diyor.


GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ
Kale Çanta Promosyon, geniş ürün yelpazesi sayesinde, promosyon sektöründe hızla yükselen bir firma konumunda. Üretimleri arasında çanta, cüzdan, kalem kutusu, çakmak baskı yer alıyor.

Ürünlerinde kullandıkları kaliteli malzeme ile dikkat çeken Kale Çanta Promosyon, boyut ve tasarım esnekliği sayesinde kendi alanında bir fark oluşturuyor.


Ultraviyole yani (UV) baskı kullanan firma, doğa dostu ve renkli baskı seçenekleriyle de öne çıkıyor. UV baskının avantajlarından biri de ,suni deri, deri, kumaş, gibi bir çok malzemede çok kaliteli baskı sonuçları alınıyor olabilmesi.

Üstelik UV baskı solmaya karşı dayanıklıdır. Bu da firmaların promosyon üzerindeki adres, telefon ve firma bilgilerinin uzun süre görünürlüğünü sağlıyor.


15 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ
Kale Çanta Promosyon sahibi Nurdan Telefoncu, firmalarının özelliğini de şu cümlelerle açıklıyor. “Firma olarak yeni kurulsak da, 15 yıllık sektör tecrübesiyle hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin  ihtiyaçları doğrultusunda  kaliteli ürün, fiyat avantajı ve alternatif çözümlerle  sektöre bir yenli getiriyoruz.

Bir köşeye atılacak değil, baş köşeye konulacak‘ ürün üretme gayretindeyiz. Her şeyin çok hızla değiştiği, kıyasıya bir rekabet ortamında kalite ve prestij birçok şirketin önceliği oldu, promosyon ürünleri de önem kazandı. Biz de uygun fiyatlı, kaliteli imalat ile firmaların marka değerini arttıran, gösterişli ürünlerle onlara yardımcı oluyoruz. ”


Kale Çanta Promosyon’u sosyal medya hesaplarından da ulaşmak mümkün.

Kale Çanta Promosyon Instagram hesabı: @kalecanta_promosyon
Facebook hesabı ise: Kalecantapromosyon
Kale Çanta Promosyon iletişim adresi ise
Cumhuriyet Mah. Uzun Mehmet Sok. No: 20/2
Telefon numaraları: 0539 6075390

KALE ÇANTA PROMOSYON İMALATLARI DİKKAT ÇEKİYOR

İlginizi Çekebilir

Tavukta ihracat yasağı

Tavuk ve tavuk ürünlerine ihracat yasağı geliyor. tavuk eti fiyatlarını düşürmek için ihracatı yasaklanıyor. Son …

Sınırsız Hosting