Ana Sayfa / Kime Ait / Kalıcı olarak Twitter hesabı silme işlemi

Kalıcı olarak Twitter hesabı silme işlemi

Kalıcı olarak Twitter hesabı nasıl silinir, hangi site üzerinden siliniyor bilgisi. Kalıcı olarak silinen Twitter hesabı geri açılabilir mi ve tüm yönleriyle sosyal medya hesaplarını kalıcı olarak silme ya da yeniden geri çağırma işlemleri makalesi. Twitter en yoğun şekilde kullanılan sosyal medya sitelerinden biri olsa da kullancılar sıkılıp profil hesaplarını silmek isteyebiliyor. Twitter hesap silme aynı kullanıcı adı ile bir daha dönüş yapamayacağınız anlamına gelir. Peki Twitter hesabı nasıl kalıcı olarak silinir? Twitter hesabı silindikten sonra geri açılabilir mi?

Teknoloji haberleri içinde nasıl yapılır, yapılmış kadar nasıl yıkılır silinir ve parçalanır haberleri de aranıyor. Nitekim bunlardan biri de kalıcı olarak Twitter hesabı silme ya da kalıcı olarak silinmiş bir twiktter hesabının geri açılıp açılmayacağı yönünde. Twitter hesabınızı kapatma sebebiniz kullanıcı adınız ya da e posta adresiniz ile bu bilgileri yeniden düzenleyebilirsiniz. Yani eskiyi silip yeni Twitter hesabı açmanıza gerek yoktur. Twitter hesabınızı silmek konusunda eminseniz haberimizdeki adımları takip edebilirsiniz. İşte Twitter hesap silme detayları…

SOSYAL MEDYA VE GÖZDE HESAP TWITTER BİLGİLERİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Gelelim Twitter hesabı bilgilerinin kolayca nasıl ve nereden değiştiği bölümü. Sevgili okuyucular, teknoloji dahisi olmayabiliriz ancak yol gösterenlerin ya da bu işi bilenlerin tavsiyelerini ve anlatımlarına kulak vermek lazım. Bilgilerini değiştirmek için https://twitter.com/settings/account linkini kullanabilirsiniz.

KAPANAN TWİTTER HESABI AYNI ADLA AÇILABİLİR Mİ?

Baştan söyleyelim hayır. Twitter hesabınızı kapatırsanız aynı kullanıcı adı ve şifre ile yeniden oturum açamazsınız. Ancak Twitter yanlışlıkla hesabı devre dışı bırakma ihtimalinize karşılık 30 günlük yeniden açma süresi tabın. Ayrıca Twitter verilerini indirmek istiyorsan hesabını devre dışı bırakmadan önce hem istek hem de indirme işlemini tamamlaman gerekir. Devre dışı bırakılan hesaplara veri indirme bağlantısı gönderilemez. Twitter hesabınızı geri dönüşü olmaksızın kapatacaksanız, hesabınızı sildikten sonra arama motorlarında (Google, Bing vb) yer almaya devam edebileceğinizi bilmelisiniz.

KALICI TWITTER HESAP SİLME NASIL OLUR?

Twitter’dan sıkıldınız ya da artık kullanmak hatta görmek bile istemiyor olabilirsiniz. O zaman twitter hesabınızı sonsuza kadar silmelisiniz işte onun yolu. Twitter hesabınızı yaptığınız tüm paylaşımlar ve etkileşimleri yok edecek şekilde kapamak istiyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz. Hesabınızı kapadıktan sonra 30 günlük bir geri dönüş süreniz olacak. Bu sürede kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak hesabınıza yeniden giriş yapabilirsiniz. Ancak 30 günün sonunda bu kullanıcı adı ve şifresi geçersiz olacaktır. Peki Twitter hesabı nasıl silinir? İşte yanıtı…

https://twitter.com/settings/accounts/confirm_deactivation linkine tıklayın
Kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapın
Devre dışı bırak kısmını onaylayın
Twitter şifrenizi yeniden girin
Hesabınız silinecektir.

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting