Ana Sayfa / Gündem / Karan ne demek, anlamı

Karan ne demek, anlamı

Erkek bebek adı olarak Karan ne anlama geliyor, Karan ne demek., Karan anlamı ve manası. Türkiye’de Karan isimli ünlüler kimler sorusu. Magazin dünyasının yakından takip ettiği çift, Fahriye ve Burak Özçivit’in çocuklarının adını ne koyacağı belli oldu. Burak Özçivit ile 7.5 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen, ilk bebeklerinin adı konusunda aylardır kararsızlık yaşıyorlardı. Bebeğin adı Karan olacak, peki Karan isminin anlamı ne? İşte Karan isminin anlamı…

2019 erkek bebek adları ve Karan adı ne anlama geliyor. Karan manası ve anlamı ne bilgisi. Karan adını koymak dinne caiz mi sorusu ve Karan adlı ünlüler kimler Karan kelime manası, kökeni ve ne demek bilgileri.

Karan ismi bugünün merak edilen konularından. Karnı burnunda fotoğraflarını da hayranlarının beğenisine sunan Evcen ‘Meleğimi bekliyorum’ yazılı bir paylaşımın altına ‘Karan’ yazarak bebeğinin adını açıklamış oldu. Karan adının anlamı ne?

KARAN ADININ ANLAMI NE? İŞTE KARAN İSMİNİN ANLAMI…

Karan isminin anlamı, dört farklı şekilde tanımlanmıştır. Temiz, mashum, katkısız. Sözünün Eri; Yiğit. Kahraman, yürekli, karanlık.

İlginizi Çekebilir

Muharrem Erkek tüm müdürleri görevden aldı

Çanakkale son dakika haberleri. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, belediyedeki tüm müdürleri görevden aldı. Muharrem …

Sınırsız Hosting