Ana Sayfa / İlginç / Karar Gazetesi AKP safına geçti mi?

Karar Gazetesi AKP safına geçti mi?

Karar Gazetesi yeniden AKP safına geçti iddiaları. Ahmet Davutoğlu’nun gazetesi Karar yeniden eski partisine mi döndü, Mustafa Karaalioğlu yeniden Erdoğan’ın yanında mı yer alacak soruluyor. AKP İstanbul İl Başkanlığı, Davutoğlu’nu yeniden içlerine almak için en önemli hamlesini yaptı yorumları.

Karar Gazetesi yeniden yönünü AKP’ye çevirdi iddiaları. Mustafa Karaalioğlu’nun eski ihtişamlı günlerine dönmek için Erdoğan ve ekibine mesaj gönderdi iddiaları da var. Hatta bazı iddialara göre Karar gazetesi üzerinden ahmet davutoğlu da yeniden AKP’ye katılacak ve önemli bir koltuk sahibi olacak. Ali Babacan’ın ise daha sonra AKP’ye dönebileceği öngörülüyor. İşte Davutoğu’nun gazetesi Karar’daki AKP ziyareti ile ilgili o haber: KARAR Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, seçim çalışmalarını anlattı. Kapı kapı İstanbul’u dolaştıklarını ifade eden Kabaktepe, “Çalışmalarımız seçim gününe kadar artarak sürecek” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe beraberindeki AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan, Tanıtım Medya Başkanı Halime Kökçe ve Basın Danışmanı Mustafa Göngör’le birlikte gazetemizi ziyaret etti. Kabaktepe, Karar Gazetesi Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras ile yazarlarımız Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert ve Akif Beki ile bir araya geldi.

Haziran 2023’te yapılması beklenen seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Kabaktepe, İstanbul’un 800 mahallesinde bakanlar ve milletvekilleriyle vatandaşları buluşturduklarını söyledi. Ekim ayında başlattıkları çalışma ile yaklaşık 1,5 milyon İstanbullu’ya ulaştıklarını ifade eden Kabaktepe, “Seçime kadar çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-01-12-saat-17-40-10-copy.jpg
Mustafa Karaalioğlu (solda), İbrahim Kiras (ortada), Osman Nuri Kabaktepe (sağda)

İstanbul’da belirli periyodlarla anket çalışmaları da yaptıklarını söyleyen Kabakdepe, “Anketlerde yükseliş trendinde olduğumuzu gözlemliyoruz” ifadesinde bulundu.

whatsapp-gorsel-2023-01-12-saat-17-30-13-copy.jpg

Karar yazarlarıyla samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin ardından Kabaktepe, KARAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kiras’a AK Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan plaketi takdim etti.

whatsapp-gorsel-2023-01-12-saat-17-42-45-copy.jpg

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting