Ana Sayfa / Genel / Karius kiralama bedeli

Karius kiralama bedeli

Beşiktaş 2 yıllık kiralık kaleci Karius için ne kadar ödeyecek belli oldu. Karius kariyeri ve Liverpool’den ayrılma sebebi kiralanma sebebi. Karius iyi bir kaleci mi, bonservis bedeli ne kadar ve Beşiktaş’a kaç paraya kiralık geldi bilgileri. 

Karius Beşiktaş’a kaç yıllığına kiralık geliyor ve Beşiktaş Karius için İngiliz ekibine ne kadar para ödeyecek belli oldu. Beşiktaş’ın Liverpool’dan kiralamak üzere olduğu Alman kaleci Loris Karius için ödeyeceği rakam belli oldu.
Beşiktaş ve Liverpool arasında Loris Karius için yapılan görüşmelerin detayları ortaya çıkmaya başladı. Beşiktaş, Alman file bekçisi Karius için, İngiliz kulübüyle 2 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardı. 2 yıllık kiralama bedeli olarak Liverpool’a 2.5 milyon Euro ödenecek.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Siyah-Beyazlı ekip, 2 yıl sonunda Alman file bekçisini kadrosuna katmak isterse 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Yapılan sözleşme gereği, İngiliz ekibi bir sonraki transferden de yüzde 20 pay alacak. Liverpool’un bir sonraki satıştan pay alabilmek için Alman kalecinin 2021 yılında sonra erecek olan sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Sınırsız Hosting