Ana Sayfa / Kime Ait / Kazasız sürücüye trafik sigortası indirimi

Kazasız sürücüye trafik sigortası indirimi

Zorunlu trafik sigortası 1 Mayıs 2023 zamlı fiyatı. kazasız sürücü az para ödeyecek kaza yapan sürücü zorunlu trafik sigortasını yüksek ödeyecek. Trafik kuralları zaman içerisinde değiştiği gibi mevzuatta da ihtiyaca göre çeşitli değişiklikler yapılıyor. Son yapılan düzenlemeyle araç sahiplerinin ödemesi gereken zorunlu trafik sigortası tutarı yükseltildi. İşte, zorunlu trafik sigortası zam tarihi…

1 Mayıs Zorunlu Trafik Sigortası zamlı fiyat listesi. Aracı olanlara uyarı zorunlu trafik sigırtası zamlandı kazasız sürücü az para kazalı sürücü çok para ödeyecek. Araç sahiplerini yakından ilgilendiren değişiklik yürürlüğe giriyor. Trafik sigortasına gelen zam, 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Trafik sigortasında kaza yapmayan vatandaşlara yüzde 50 indirim uygulanacak. 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak uygulamayla, kaza yapan sürücüler 17 bin TL, hiç kaza yapmayan sürücüler ise 3 bin TL trafik sigortası primi ödeyecek.

2023 ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI NE KADAR?
Kaza yapan veya yapmayan sürücülerin gelecek yeni uygulama ile aynı zorunlu trafik sigortası ücreti ödemeyecek. En düşük basamak olan 0’da ‘çok riskli sürücüler’in yer alacağı poliçelerine yüzde 200 zam yapılacağı belirtilirken en üstte yani 8. basamakta ‘çok iyi sürücüler’ yer alan sürücülere ise poliçelerinde yüzde 50 indirim uygulaması yapılacak.
Sigorta şirketleri tarafından 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren trafik sigortalarında bir kereye mahsus olmak üzere yüzde 5 zam uygulaması yapılacak ve ardından her ay yüzde 2 oranında zam uygulamasının hayata geçecek

İlginizi Çekebilir

İstanbul’da ulaşıma kısıtlama 1 Mayıs

1 Mayıs İstanbul ulaşıma kısıtlama ve kapanacak güzergahlar. İstanbul 1 Mayıs gösterileri ve taksim yasağı. …

Sınırsız Hosting