Ana Sayfa / Manşet / Keçiören’de hastaneye baskın

Keçiören’de hastaneye baskın

GÜNDEM HABER. Keçiören’de ölen hasta yakınları hastaneye bastı. doktor ve hemşireler sedyelerle barikat kurdu. başkent’te istenmeyen hastane görüntüleri. Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırdı. Hastaneden aktarılan görüntülerde sağlık çalışanlarının kendilerini bir bölüme kapatarak kapıyı tutmaya çalıştığı görüldü. O anlarda kapının zorlandığı, dışarıdan bağırışların geldiği görüntülere yansıdı. 

Ankara’da Keçiören’de basılan hastane ve sağlıkçıların sedyelerle barikat kurma görüntüleri filmleri aratmadı. Ankara’da hasta yakınları hastane bastı doktor ve hemşireler ölüm tehlikesi atlattı. Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırdı.

Çalışanların kendilerini bir bölüme kapattığı ve kapıyı tutmaya çalıştığı görülürken o anlarda kapının zorlandığı ve dışarıdan bağırışların geldiği görüntülere yansıdı.

“SİYASETÇİLER HEKİMLERİ HEDEF GÖSTERMEKTEN VAZGEÇMELİ”

Görüntülerle ilgili CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, şunları söyledi:

* Canları pahasına salgınla mücadele eden hekimleri hedef gösterirseniz, ortaya böyle görüntüler çıkar.

* İktidar, aklını başına almalı ve toplum nezdinde sağlıkçıların itibarını yükseltecek bir tutum sergilemelidir.

* Siyasetçiler, hekimleri hedef göstermekten vazgeçmelidir.

İlginizi Çekebilir

Gelire göre fatura dönemi

Elektrik ve doğalgaz faturaları gelire göre gelecek çalışması. Gelire göre tarife dönemi için son aşama. …

Sınırsız Hosting