Ana Sayfa / İlginç / Azerbaycan seferberlik ilanı

Azerbaycan seferberlik ilanı

DÜNYA HABERİ. Azerbaycan, artan Ermeni saldırıları sonrası seferberlik ilan etti, yedek kuvvetler askere çağrıldı. Azerbaycan, işgalci ve saldırgan Ermenistan’a karşı en üst seviyede harekete geçti. türkiye, Can Azerbaycan7ın yanında. Azerbaycan Cumhuriyeti Seferberlik ve Askere Alma Hizmetleri Birimi, bugün gerçekleştirdiği bildiri ile yedek kuvvetleri askeri göreve çağırdı. Seferberlik ilanının, Ermenistan’ın sınırdaki Tovuz bölgesine yönelik saldırıları sonucu bugün bir Azerbaycan askerinin şehit düşmesinin ardından gelmesi dikkat çekti.

Azerbaycan savaşa hazırlanıyor ülkede seferberlik ilan edildi yedekler askere çağrıldı. Ermenistan’ın sınırdaki taciz ve saldırıları devam ederken Azerbaycan ordusu, seferberlik çağrısı kararı aldı. 21 Eylül 2020’de yapılan açıklamada yedek kuvvetlerdeki birimler göreve çağrıldığı belirtildi.
ERMENİSTAN’IN SALDIRILARI BERTARAF EDİLDİ: BİR ASKER ŞEHİT DÜŞTÜ!
Temmuz 2020’de Ermenistan’ın saldırıları sonucu sıcak çatışmaların yaşandığı Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki Tovuz bölgesinde gerilim yeniden tırmanışta.

Dün Ermenistan’ın Azerbaycan topraklarında keşif uçuşu yapan İHA’sı Azerbaycan ordusu tarafından düşürülürken, bugün Ermenistan’ın saldırıları sonucu Tovuz bölgesindeki çatışmada bir Azerbaycan askeri şehit düştü.

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri, şehit düşen Azerbaycan askerinin isminin “Elşan Ali Məmmədov” olduğunu duyurdu.

 

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting