Ana Sayfa / Manşet / Kerem Aktürkoğlu ne ameliyatı oldu

Kerem Aktürkoğlu ne ameliyatı oldu

Kerem Aktürkoğlu rahatsızlığı ne ne ameliyatı oldu son durumu nasıl bilgileri. Ünlü futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun bilinmeyen rahatsızlığı ve ameliyatı Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle ameliyat oldu. Galatasaray’dan yapılan açıklamada, futbolcunun başarılı bir operasyon geçirdiği belirtildi. Aktürkoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve geceyi hastanede geçireceği ifade edildi.

Süper Lig devi Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu,  burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle ameliyat oldu.
KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu’nun burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi nedeniyle operasyon geçirdiğini duyurdu.

“BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ”

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu konka hipertrofisi ve nazal septum deviasyonu (Burun eti büyümesi ve burun duvarı problemi) nedeniyle sponsor hastanemiz Medicana Ataköy’de başarılı bir operasyon geçirmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup bu geceyi müşahade altında hastanede geçirecektir. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Bu rahatsızlığını kimse bilmiyordu! Kerem Aktürkoğlu bıçak altına yattı

İlginizi Çekebilir

Cuma okullar tatil mi 10 Mayıs

10 Mayıs Cuma okular tatil mi, öğretmenler derse neden girmeyecek. kullarda cuma günü ders yapılmayacak …

Sınırsız Hosting