Ana Sayfa / İlginç / Kibariye ‘Götürdük Malları” dedi

Kibariye ‘Götürdük Malları” dedi

Şarkıcı Kibariye Emeni Hanım ve Erdoğan’a şarkı söyledi götürdük malları dedi. Faiz için nas diyen Erdoğan Kibariye’nin şarkılarına eşlik ederek şankı repertuvarının gehnişliğini de göstermiş odldu. AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda sahne alan ünlü şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a seslendi. Kibariye, “Biliyorsunuz ki ben hiçbir şeyimi saklamam; okumam yazmam yoktur ama hocam bana ezberletti şarkıyı. Çok da güzel oldu. Götürdük malları, valla.” ifadelerini kullandı.

Kibariye  AKP’lilerin gönlünü fethetti, REİS ve eşine şarkı söyleyerek sanatını serfiledi. Kibariye AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda sahne aldı. Sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a hitap eden Kibariye , “Biliyorsunuz ki ben hiçbir şeyimi saklamam; okumam yazmam yoktur ama hocam bana ezberletti şarkıyı. Çok da güzel oldu. Götürdük malları, valla.” dedi.

 

AK PARTİ’NİN PROGRAMINDA KİBARİYE SAHNE ALDI

AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıldönümü Programı düzenlendi. Programda ünlü şarkıcı Kibariye de sahne aldı. Sahnede, şarkı öncesinde konuşan Kibariye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a hitap etti.

 

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting