Ana Sayfa / Kime Ait / Kiev’e yoğun bombardıman

Kiev’e yoğun bombardıman

Kiev yoğun bombardıman altında onlarca ölü var. Rusya, Ukrayna savaşının en sıcak gecesi yaşanıyor.  Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları devam ederken, Rus birliklerinin Kiev’de lojistik deposunu vurması sonucu 28 kişi hayatını kaybetti.

Rusya, Kiev’i vuruyor, çok sayıda ölü var. Rusya-Ukrayna savaşının kaderi çiziliyor. Rusya’nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı askeri harekatın beşinci gününde saldırılar devam ediyor. Rus birlikleri başkent Kiev’deki bir lojistik deposunu balistik füzelerle vurdu. Temel ihtiyaçların muhafaza edildiği ve saldırıların ardından harabeye dönen depoda ilk patlamalarda 6 kişi, toplamda ise 28 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladmir Zelenskiy, Rus birliklerinin sürekli olarak lojistik noktaları hedef aldığını ve ciddi zarar meydana geldiğini açıklamıştı.

RUSYA BALİSTİK FÜZE İLE Mİ VURDU?

Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği askeri harekat, beşinci gününde de devam ediyor. Belarus sınırında masaya oturan taraflar, 6 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Rus ordusu tarafından dört bir yandan abluka altına alınan başkent Kiev’de şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamanın Kiev’e 12 kilometre uzaklıktaki bir alanda yaşandığı açıklandı. Son günlerde yaşanılanların en şiddetlisi olduğu belirtilen patlama sonrası, tren garı karartıldı. Halka sığınaklara inme çağrısı yapıldı.

Brovary belediye başkanı: En az 6 yaralı var
Brovary Belediye Başkanı İgor Sapojko, şehre saldırı olduğunu ve sığınaklara gidilmesi gerektiğini açıklayarak, “Birkaç dakika önce şehre hava saldırısı düzenlendi. En az 6 yaralı var. Sığınaklarda kalın” dedi.

Balistik füze iddiası
Söz konusu saldırının balistik füze ile yapıldığı üstünde duruluyor.

İlginizi Çekebilir

Gelire göre fatura dönemi

Elektrik ve doğalgaz faturaları gelire göre gelecek çalışması. Gelire göre tarife dönemi için son aşama. …

Sınırsız Hosting