Ana Sayfa / Manşet / Kılıçdaroğlu 5 kilo verdi
KILIÇDAROĞLU YÜRÜME

Kılıçdaroğlu 5 kilo verdi

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a yürüyüşte 5 kilo verdi ve yürüyüş bittiğinde 7 kilo olması bekleniyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara’dan başlattığı ’Adalet Yürüyüşü’nü, 20’nci gününde zaman zaman yağan yağmur altında sürdürdü. İzmit kent merkezindeki Seka Park alanında 1 saat mola veren Kılıçdaroğlu, ardından yürüyüşüne devam etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nna adalet yürüyüşünde kaç kilo verdiği merak ediliyordu belli oldu. Kılıçdaroğlu en az 5 kilo kaybetti bu yürüyüşte. Yahya Kaptan Mahallesi’nden D-100 karayoluna girildiğinde trafik kilitlendi. Sürücüler kornalarıyla tepki gösterdi. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, yol kenarında bulunan bazı kişiler ’CHP- PKK omuz omuza’ ve ’Recep Tayyip Erdoğan’ diye bağırarak, Rabia işareti yaptı. Güzergahta aynı zamanda binalara Türk bayrakları asanlar ise sevgi gösterilerinde bulunarak yürüyenleri alkışladı. İzmit Seka Park’a gelindiğinde mola verildi. Yürüyüşe katılanlara çay ve su ikram edildi. Mudanya Belediyesi bandosu çeşitli marşlar çalarken, oyun havaları çalınca yürüyüşe katılanlar oyunlar oynayarak eğlendi. Yaklaşık 1 saat süren molanın ardından yeniden yürüyüşe geçildi.

AYKUT ERDOĞDU’NUN ANNESİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, ’Adalet Yürüyüşü’ sırasında annesinin öldüğünü öğrendi. Aykut Erdoğdu sosyal medya hesabından ’Annemi kaybettim’ yazarak, annesinin ölümünü bildirdi. Aykut Erdoğdu annesinin cenazesine katılmak için ’Adalet Yürüyüşü’nden ayrıldı.

BİR KİŞİ TEHDİT ETTİ

’Adalet Yürüyüşü’nde İzmit’ten Derince’ye doğru yürünürken, Kuruçeşme mevkiinde ’bozkurt’ resmi gösteren bir kişi, “Teröristlerle kol kola gezmenin hesabını vereceksin. Hepiniz asılacaksanız” diye bağırarak tehditte bulundu. Yol kenarında bulunan polisler bu kişiye müdahalede bulunarak, bölgeden uzaklaştırdı.

KILIÇDAROĞLU KAÇ KİLO VERDİ?

‘Adalet Yürüşü’ için 20 gündür yollarda olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü durağı İzmit’ti. Günlerdir yürüyen Kılıçdaroğlu’nun kaç kilo verdiği ise merak konusu. CNN TÜRK Muhabiri Cansu Karadan’nın edindiği bilgilere göre Kılıçdaroğlu’nun kemerinde bir delik daha açıldı. Kemerde açılan bir delik beslenme uzmanlarına göre bir beden zayıflama, yani en az 5 kilo anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting