Ana Sayfa / Gündem / Kılıçdaroğlu içki zammına tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu içki zammına tepki gösterdi

Alkol ve sigaraya gelen zam sonrası CHP Lideri Kılıçdaroğlu esti gürledi. İçki zamlarına tepki gösteren Kılıçdaroğlu bu zulümdür dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından alkollü içkilere gelen fahiş zamlara tepki göstererek, “Zamlar yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez. Devlet her hayat tarzını korur.” dedi.

Alkol ve sigaraya gelen fahiş zamlar siyasetçilerin de gündeminde. CHP Lideri içki zamları sonrası adeta esti gürledi ve hükümete yüklendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından alkollü içkilere gelen fahiş zamlara tepki gösterdi. Vergilere yeniden düzenleme vaat eden Kılıçdaroğlu, “Alkollü içeceklere yapılan zamlar yıldırmadır, zulümdür.” dedi.

Enflasyon verilerinin duyurulmasıyla içki ve sigara fiyatlarında otomatik ÖTV artışı yüzde 22,29 olarak hesaplanmıştı. Birçok içki türü ve sigara markaları zamlı listeleri yayınlamıştı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Alkollü içeceklere yapılan zamlar yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez. Devlet her hayat tarzını korur. Altı ay sonra vergileri yeniden düzenleyerek, çözeceğim önemli meselelerimizden biri de bu meseledir.”

İlginizi Çekebilir

MEB, 20 bin öğretmen atama sonuçları

Son dakika MEB öğretmen ataması. MEB, 20 bin öğretmen ataması sonuçları. 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! …

Sınırsız Hosting