Ana Sayfa / Genel / Kılıçdaroğlu seccadeye bastı mı?

Kılıçdaroğlu seccadeye bastı mı?

Kemal Kılıçdaroğlu ayakkabı ile seccadeye basarak poz mu verdi fotoğraf gerçek mi montaj mı tartışılıyor.  İddialara göre 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir iftar programının ardından partisinin milletvekili aday adayı Azade Ay ile görüştü. Görüşmeye ilişkin paylaşılan fotoğraftaki detay büyük tepkilere neden oldu. Daha önceki bir açıklamasında ‘Seyyid’ soyundan geldiğini söyleyen ve Saadet Partisi GİK üyesi Ümit Çebi tarafından da ‘Mücahid’ olarak ilan edilen Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabı ile bastığı görüldü.

Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabı ile bastığı foto gerçek mi montaj mı? Sosyal medyada dolaşan seccadeye ayakkabı ile basılması fotoğrafı nerede ne zaman çekildi merak ediliyor.

CHP Genel Başkanı ve 7’li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu, programın ardından CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede CHP’li Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

AYAKKABI İLE SECCADEYE BASTI

Görüşmeye dair paylaşılan fotoğraftaki detay ise tepkilere neden oldu. Paylaşılan görselde, Kılıçdaroğlu’nun ayakkabıları ile Müslümanların namaz kılarken kullandığı seccadeye ayakkabı ile bastığı görüldü.

HAMZA DAĞ’DAN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu’nun tepki çeken fotoğrafına ilişkin “Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir” değerlendirmesinde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabı ile basmasına “Yazıklar olsun” “Bunlar milli değil” gibi yorumlarla tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Sınırsız Hosting