Ana Sayfa / Kadınca / Kim fotoşop acemisi çıktı

Kim fotoşop acemisi çıktı

Kim Kardashian’ın fotoşoplu fotoğrafı alay konusu oldu. Kim Kardashian, Instagram’da yaptığı son paylaşımlarından birinde fotoşopun ayarını kaçırınca, sosyal medyada alay konusu oldu.

Fotoşopu abartan Kim Kardashian büyük bir pot kırdı. Fotoşop kurbanı ünlülerden biri de sürekli Kim oluyor. Kim Kardashian ince belli görünmek için fotoşopu abartınca ortaya ilginç bir kare çıktı. ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, dün ABD genelinde düzenlenen silahlanma karşıtı gösterilere destek olmak için sokağa çıktı. Desteğini sosyal medyada duyurmak için bir de fotoğraf paylaşan Kardashian, fotoğraf üzerindeki yapılan oynamalarla dikkat çekti.


37 yaşındaki Kardashian, fotoşopun dozunu kaçırınca arkasındaki aracı şekilden şekile soktu. Dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayan detay, sosyal medyada alay konusu oldu.

Birçok kullanıcı ise gösterilere destek olduğunu söyleyen Kardashian’ın, böyle bir konudaki fotoğrafta bile ince görünmekle uğraşmasını eleştirdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting