Ana Sayfa / Yaşam / Kim milyoner başvuru nasıl yapılır?
MURAT YILDIRIM KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Kim milyoner başvuru nasıl yapılır?

Yeni Kim Milyoner Olmak ister nasıl başvuru yapılır ve kim milyoner Olmak İster başvuru formu özellikleri ve Kim milyoner Olmak İster başvuru formu doldurma ve linki. atv Kim millyoner Olmak İster formu linki internette ve yarışma koşulları. Kim milyoner Olmak İster’de kazanılan para ödülü nasıl alınıyor ne kadar sürede veriliyor. 

Murat Yıldırım’ın sunduğu atv’deki Kim milyoner Olmak İster’e nereden başvuru yapılıyor ve nasıl katılınıyor? atv Kim milyoner Olmak İster yarışmasında kazanılan para ne zaman alınıyor hemen veriliyor mu sorusu. 17 yıldır ekranların en çok sevilen yarışma programlarından biri olan ve kalitesiyle izleyicileri ekranlara bağlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Türkiye’den milyonlarca kişi yarışmacı olmak için başvuru yapıyor. Başvuruları kabul edilerek yarışmaya katılan birçok yarışmacı hayallerindeki paraya kavuşurken, bazı yarışmacılar ise çok basit sorulara cevap veremeyerek Türkiye’nin gündemine oturdu.
EN ÇOK KAZANDIRAN YARIŞMA
Dünya’nın en düzgün formatlı ve en iyi kazandıran yarışması ile özdeşleşen Kenan Işık’ın vefaatının ardından birçok sunucu değiştiren yarışma yeni sunucusunu da buldu. Murat Yıldırım’ın yönelttiği 12 soruya doğru cevap vermeye çalışan yarışmacılara 4 joker verilirken, baraj soruları geçildiğinde belli bir meblağ ücreti kazanmakta garanti hale geliyor. Tüm soruların jokerler de kullanılarak doğru cevaplanması halinde ise 1 milyon TL büyük ödül kazanılıyor.
NASIL BAŞVURU YAPILIR?
Kim Milyoner Olmak İster yarışması Atv’den yayınlandığı için başvuru yapmak isteyenlerin yayıncı kanalın sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvurularını kaydetmesi gerekiyor.

İŞTE KİM MİLYONER OLMAK İSTER BAŞVURU FORMU

İlginizi Çekebilir

ÇOMÜ öğrencisi Zeliha Güneş öldü

Üniversiteli Zeliha Güneş Çanakkale’de kamyon çarpması sonucu öldü. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencisi Zeliha Güneş, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting