Ana Sayfa / Kime Ait / Kingston kime ait, ülkesi

Kingston kime ait, ülkesi

Kingston kime ait, hangi ülkenin markası ve ne üretiyor bilgisi. Kingston markası iyi mi, kinsgton ürünleri nasıl. teknoloji marketleri ve teknoloji şirketleri ile bellek üreticileri ve kinsgton bilgileri. 

Kinsgton kime ait, kinsgton hangi ülkenin markası ve firması bilgileri. Kingston Technology Corporation, flash bellek ürünleri ve diğer bilgisayarla ilgili bellek ürünlerinin yanı sıra HyperX marka kulaklıklar, katı hal sürücüler, klavyeler, fare altlıkları ve diğer oyun ekipmanlarını geliştiren, üreten, satan ve destekleyen bir Amerikan çok uluslu bilgisayar teknolojisi şirketidir. Merkezi Fountain Valley, California, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Kingston Technology,2016 itibariyle dünya çapında 3.000’den fazla çalışanı istihdam etmektedir. Şirketin Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, İrlanda, Tayvan ve Çin’de üretim ve lojistik tesisleri bulunmaktadır.

DRAM Exchange’e göre, 2017 yılında dünya çapında üçüncü taraf DRAM modülü pazar payının yaklaşık % 68’ine sahip olan DRAM bellek modüllerinin en büyük bağımsız üreticisidir. 2018’de şirket 7,5 milyar dolar gelir elde etti ve Forbes “Amerika’nın En Büyük Özel Şirketleri 2019” Listelerinde 53. sırada yer aldı. Kingston, altı kıtada uluslararası bir distribütör, bayi, perakendeci ve OEM müşteriler ağına hizmet ediyor. Şirket ayrıca yarı iletken üreticileri ve sistem OEM’leri için fason üretim ve tedarik zinciri yönetimi hizmetleri sunmaktadır.

Kingston Şirketi Hakkında
1987’de Kingston® pazara tek bir ürünle girdi. Kurucular John Tu ve David Sun, gelecek yıllarda endüstri standartlarını yeniden tanımlamaya hizmet edecek bir bellek modülü ile ciddi bir yüzeye monte bellek yongası eksikliğini giderdiler. Bellek endüstrisindeki en kapsamlı ve sıkı test süreçlerinden birini, olağanüstü ücretsiz bir teknik destek merkezini ve yenilikçi teknolojilerin tutarlı bir sunumunu birleştiren Kingston Technology, tarihi boyunca sürekli olarak endüstri standartlarını ve güvenilirliği belirlemiştir. Güvenilirlik, Kingston ürün stratejisinin temel taşıdır. Müşterilerle yıllar içinde gelişen uzun vadeli ilişkilerin sürdürülmesinde kilit rol oynamıştır. Kingston, ürünlerinin imza güvenilirliğini korurken, her yeni geliştirmede endüstri standartlarını aşma kararlılığını sürdürmektedir.

Kingston, dünyanın en büyük bağımsız bellek ürünleri üreticisi haline geldi. Fortune dergisi tarafından “Amerika’da Çalışılabilecek En İyi Şirketlerden” biri olarak kabul edilen Kingston’un saygı, sadakat, esneklik ve bütünlük ilkeleri örnek bir kurumsal kültür yaratır. Kingston, çalışanlara yatırım yapmanın gerekli olduğuna ve her bir çalışanın şirketin başarısının hayati bir parçası olduğuna inanmaktadır.
Kingston, altı kıtada uluslararası bir distribütör, bayi, perakendeci ve OEM müşterisi ağına hizmet vermektedir. Şirket ayrıca yarı iletken üreticileri ve sistem OEM’leri için fason üretim ve tedarik zinciri yönetimi hizmetleri sunmaktadır.
kingston, jamaica

Değerli okurlarımız Kinston kime ait, ülkesi haberini verdik. Kingston ile ilgili daha fazla bilgi için, “Kingston Hangi Ülkenin, Kingston Flash Bellek, KINGSTON USB, Kingston Flash Bellek 32 GB, Kingston RAM, Kingston Ram 8 GB, Kingston Dt5064GB, Kingston SA400S37/480G, Kingston A400, Kingston A400 240 GB, Kingston A400 480GB, Kingston A400 alınır mı, Kingston A400 240GB, Kingston SA400S37/240G, kingston a2000 m.2 500gb” terimlerini google da aratabir ve daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting