Ana Sayfa / Sağlık / Kış çorbası pişirilmesi

Kış çorbası pişirilmesi

Kış çorbasının içine neler konur malzemeleri. kış çorbası pişirilmesi ve faydaları. Kış günleri içinizi ısıtacak mis gibi kış çorbası tarifi ve püf noktalarını sizler için derledik.

Kış çorbası nasıl pişirilir içine neler konur bilgisi. Yemek tarifleri ve en basit ve kolay lezzetli çorba tarifglerini sizler için derledik. Vatandaşlara, bağışıklığı güçlendiren kış çorbası içmelerini tavsiye eden Eda Balcı, çorbanın tarifini de paylaştı:

KIŞ ÇORBASI İÇİN MALZEMELER

“1 adet kuru soğan, 1 adet patates, 2 diş sarımsak, 1 adet tatlı kırmızı biber, 1 su bardağı dolusu karnabahar, 1 adet havuç, 1 çay kaşığı zerdeçal, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 7-8 dal maydanoz, Karabiber, pul biber ve 1 çay kaşığından daha az tuz.”

KIŞ ÇORBASI TARİFİ

“Soğanlar küçük küçük doğranır ve zeytinyağında sotelenir. İçine rendelenmiş iki diş sarımsak ilave edilir. Küp küp küçük bir şekilde doğranılan sebzeler pişme sürelerine göre; ilk olarak havuç, sonra patates, sonra karnabahar, kırmızı biberi ekleyerek kavrulur. İsteğe bağlı olarak et suyu ile lezzetlendirilebilir. Son olarak baharatlar eklenir. Servis edilirken de ince kıyılmış maydanozlar ile servis edilir.”

İlginizi Çekebilir

Kelebek hastalığı belirtileri neler

Lupus hastalığı, kelebek hastalığı nasıl belirti verir kelebek hastalığı için hangi branşa gitmeli, hastanelerin hangi …

Sınırsız Hosting